Mercur intră în Fecioară pe 26 iulie. Patru zodii vor fi afectate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor-șef Astrosens.ro, vine cu mai multe detalii despre tranzitul lui Mercur în Fecioară. 

Pe 26 iulie, Mercur își începe tranzitul în semnul Fecioarei. În 2024, acest tranzit nu va fi unul obișnuit. Pentru că Mercur va și retrograda începând cu 5 august. 

Cine este Mercur? Planeta care se ocupă de comunicare, mișcare și schimbare. Astrul ce ne arată cum funcționează mintea noastră. Ne ajută să luăm deciziile zilnice. Modul în care comunicăm, verbal și non-verbal.  

Cine este arhetipul Fecioarei? Cel al matematicii, raționalului, disciplinei, organizării, eficientizării, optimizării, perfecțiunii, purificării. 

Ca orice tranzit, și acesta poate fi privit atât ca pe o resursă, dar și ca pe o vulnerabilitate. Pe de o parte, vom fi mai dornici să ne simplificăm viața, dar pe de altă parte vom exagera cu detaliile și cu tendința de a fi (auto)critici. Perfecțiunea există doar în mintea noastră. 

Retrogradarea lui Mercur în Fecioară din perioada 5-15 august ne va aduce multe amânări, răzgândiri și probleme de rezolvat. Sfatul astrelor este să să încercăm să ajungem la esența lucrurilor. Să nu ne complicăm în mod voit viața. Să nu ne punem singuri bețe în roate. Să alegem simplitatea. Să ne ocupăm doar de ceea ce putem controla. Să nu ne transformăm mintea în propriul inamic. 

Cele mai afectate zodii de acest tranzit vor fi: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Mercur va tranzita casa a șasea. Apar noi probleme la locul de muncă. Tu va trebui să fii mult mai atent la stilul de viață, la rutină și la cum vei gestiona stresul. Modul în care comunici cu colegii va influența îți va influența starea.

Taur/Ascendent în Taur

Mercur va tranzita casa a cincea. Te vei bucura de discuții mai serioase cu copiii sau cu persoana iubită. Vei vorbi mai mult despre propriile pasiuni și vei reuși să pui accentul pe ceea ce contează cu adevărat.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur va tranzita casa a patra. Te pregătești de discuții serioase cu familia, dar și de tot felul de schimbări în locuință. Și ținând cont de faptul că Mercur va și retrograda, multe dintre acestea vor fi amânate sau anulate.

Rac/Ascendent în Rac

Mercur va tranzita casa a treia. Și îți va oferi talent oratoric, dorința de a comunica mai des cu oamenii apropiați, dar și o curiozitate nemaipomenită. În plus, călătoriile se vor înmulți. Încearcă să fii mai flexibil. 

Citește continuarea pe Astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel