Mercur în Scorpion. La ce să se aștepte fiecare zodie, până pe 17 noiembrie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (RODNAE Productions)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (RODNAE Productions)
Tranzitul lui Mercur în Scorpion este unul mai special în 2022 deoarece va însoți eclipsa de pe 8 noiembrie. 

Mercur, planeta comunicării, își începe tranzitul în semnul Scorpionului, unde va sta până pe 17 noiembrie. Și se va alătura Soarelui și lui Venus. În plus, va juca un rol activ în desfășurarea Eclipsei de Lună/Lunii Pline din data de 8 noiembrie. 

Mintea noastră va fi destul de investigativă, vom fi curioși peste măsură, poate prea atrași de senzațional și de tot ce este ascuns. Mercur în Scorpion ne poate face detectivi perfecți, dar ne poate și aliena fără drept de apel. De aceea vă recomand să aveți grijă. Când simțiți că vă obsedează un subiect mai mult decât este cazul, înseamnă că ați pierdut controlul. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Pentru voi, Mercur tranzitează casa a 8-a. Veți avea de lămurit situaţii legate de impozite, de taxe, datorii, poate vreţi să rezolvaţi chestii administrative care au fost greu de rezolvat până acum. Mercur vă ajută să aflaţi lucruri folositoare. E o perioadă bună să învățați să vă recunoaşteţi vulnerabilitatea şi să comunicaţi despre acest lucru, mai ales cu partenerul, De asemenea, sunt foarte bine aspectate discuţiile despre partea intimă.

Taur/ Ascendent în Taur

Mercur tranzitează casa a şaptea. Dacă vreţi să luaţi decizii legate de relaţii, este un moment bun. Şi dacă vreţi să cunoaşteţi pe cineva, Mercur iarăşi vă ajută. Ţine mult de comunicare, ţine de aplicaţii, de ieşit în oraş, de vorbit. Vă ajută mult la acest capitol. În orice caz, până pe 17 noiembrie, chiar vă recomand să  închegaţi discuţii cu persoana iubită, în care să vă descoperiţi mult mai bine.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul vostru, va tranzita casa a 6-a, casa muncii, casa colegilor. Dacă sunteţi atenţi, poate aveţi un coleg mai vechi cu care nu aţi discutat până acum. Dar dacă începeţi să discutaţi cu el, vă veţi cunoaşte mult mai bine şi se poate crea o conexiune amicală care vă poate ajuta în anumite proiecte. Este important să învățați să cereţi ajutorul. Descoperiţi poate medicii cei mai buni, specialişti, tratamente.

Rac/ Ascendentul în Rac

Din discuţiile cu copiii descoperiţi lucruri la care nu v-aţi fi gândit, fie că sunt mai mici sau mai mari. Pe urmă, Mercur în casa a 5-a vorbeşte despre romantism, despre poezii, texte, mesaje scrise. Cu Mercur în casa a 5-a e o perioadă minunată pentru a vă gândi la cum să investiţi banii familiei. Deci, discuţiile cu copiii, cu persoana iubită, dar şi despre banii familiei sunt foarte importante şi tot ce descoperiţi, chiar o să vă fie pe plac.

Leu/ Ascendent în Leu

La voi, Mercur trece prin casa a 4-a. În primul rând, să discutăm despre lucrurile pe care le aveţi de făcut prin casă. Din discuţia cu familia, s-ar putea să aflaţi unele detalii neplăcute, însă e mai bine să ştiţi decât să nu ştiţi. Cu Mercur acum prin casa a patra, o să vorbiţi mult şi despre emoţiile voastre fără să vă daţi seama. Dar, vorbind despre ele, oamenii se pot purta altfel cu voi. Şi s-ar putea să vă convină.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Mercur, guvernatorul vostru, tranzitează casa a 3-a. Minunat! Prin discursul vostru, prin întrebările pe care le adresaţi, veţi afla lucruri pe care altă dată nu le-aţi fi aflat. Aveţi un alt curaj acum, nu mai sunteţi atât de nesiguri pe voi, îndrăzniţi, sunteţi curajoşi, dezbateţi şi convingeţi. Orice informaţie pe care o descoperiţi acum e bună din toate punctele de vedere pentru că s-ar putea să vă ajute atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional. Vedeţi că şi discuţiile pe care le aveţi cu fraţii, cu surorile, cu verişorii, cu vecinii, cu oamenii apropiaţi, iarăşi, aflaţi lucruri care o să vă ajute.

Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel