Mercur în Fecioară, schimbări MAJORE pentru zodii. "Se RĂZBUNĂ. Îți pune realitatea NAȘPA în față, dar te TREZEȘTE!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
foto ilustrativ: Pixabay
foto ilustrativ: Pixabay
De astăzi Mercur a intrat în Fecioară. Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS, a vorbit despre asta și a explicat cum afectează asta fiecare zodie în parte. 

"Dacă la începutul anului am avut un Mercur Retrograd care ne-a confuzat, acum, Mercur are ocazia de a se răzbuna, să-și plătească greșelile, intrând în Fecioară. În sfârșit intră Mercur în Fecioară între 20 august și 5 septembrie.

Mercur în Fecioară ne ajută de acum să vedem și noi lucrurile mai așezat, mai calculat, pentru că Mercur e planeta gândirii, și ne face să stăm puțin că calculăm, să cântărim, pentru că are nevoie să vadă lucrurile mai practic. Tot anul a fost mai zăpăcit, vai de capul nostru, dar cu Mercur în Fecioară ne așezăm puțin și începem să punem întrebări și începem să calculăm și să căutăm ce nu merge. Îi place matematica, tot ce e știința fizică, tot ce e conexiune, tot ce e bine legat. Când ceva nu funcționează nu-i place un pansament acolo, ci îi place să repare ce nu funcționează acolo.

Mercur în Fecioară ne încurajează să fim analistici, să gândim critic. Își dorește ca noi să nu credem tot ce ni se spune. Avem o perioadă în care putem fi și mai calculați, și mai economi, pentru că mulți au bugetul destabilizat. Te trezește puțin, îți aduce realitatea în față așa cum e ea, mirosind nașpa de cele mai multe ori, dar începem să gândim.

Deci acest Mercur în Fecioară e critic, e pretențios, e analitic, e matematic, e exigent, dar ne ajută să facem curățenie în cuvinte, în gândire, în replici, în mișcare", a spus astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel