Data publicării:

Mercur în Balanță până pe 13 octombrie. Lecțiile lui pentru fiecare zodie și ascendent

Autor: Echipa Astrosens | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Freepik.com
Freepik.com
Planeta comunicării intră în semnul diplomației pe 27 septembrie. Iată ce aduce acest tranzit pentru fiecare zodie și ascendent!

Mercur este planeta care guvernează comunicarea, intelectul, memoria și transportul, iar semnul în care se află în astrograma noastră influențează aceste aspecte. Ca planetă a minții, Mercur ne modelează modul în care percepem lumea și locul nostru în ea. 

Când Mercur intră în Balanță (între 27 septembrie și 13 octombrie 2024), negocierea, diplomația și bunele maniere vor deveni prioritare. Chiar și cei mai agresivi vor înțelege că vor obține mai multe prin cuvinte frumoase. Ne vom concentra pe estetica comunicării și vom tinde să evităm conflictele. Găsirea unei soluții corecte și echitabile va necesita timp, dar va aduce beneficii de tip win-win.

Patricia Tate, astrolog internațional, aduce previziunile pentru fiecare zodie și ascendent. Ce ne-a pregătit Mercur în Balanță?

Berbec/Ascendent în Berbec

Mercur va intra în casa a șaptea. Vei comunica mai diplomatic, atât în plan personal, cât și profesional. Acest tranzit te va încuraja să te concentrezi pe corectitudine în ceea ce privește respectul reciproc în interacțiunile tale cu ceilalți. Este o perioadă ideală să rezolvi orice tip de conflicte pe care le ai.

Taur/Ascendent în Taur

Mercur se duce în casa a șasea. Concentrarea ta se mută pe modul în care îți poți ajusta comunicarea în mediul de lucru. Ai putea simți nevoia să îți eficientizezi rutina, să porți discuții profunde cu colegii sau să îți rezolvi problemele care au persistat la serviciu. O să ai mai multă claritate mentală.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, va tranzita casa a cincea. Te va ajuta să vorbești despre pasiunile tale și ideile pe care le ai. Este un moment excelent în care să îți exprimi creativitatea. În acest fel, îți poți descoperi talentele. Ai putea să reiei ideile mai vechi. În plus, există șansa să te întâlnești cu foști parteneri.

Rac/Ascendent în Rac

Mercur va tranzita casa a patra. Îți va arăta că ai nevoie de o comunicare echilibrată cu membrii familiei. Este o oportunitate să rezolvi problemele din familie. Concentrează-te pe crearea armoniei în casă. Când vorbim despre stilurile de comunicare care nu ți-au priit, este momentul să le eliberezi.

Leu/Ascendent în Leu

Mercur se duce în casa a treia. Va trebui să ajustezi modul de exprimare în conversațiile zilnice. Ai putea simți nevoia să te implici în discuții mai profunde cu vecinii sau frații. Există șansa să ai o revelație, în special legată de comunicarea din trecut sau de problemele nerezolvate cu frații și vecinii.

Citește previziunile complete pe Astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel