Data actualizării:
Data publicării:

Mercur în Balanță până pe 13 octombrie. Fraze cheie pentru fiecare zodie și ascendent

Autor: Echipa Astrosens | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
freepik.com
freepik.com
De pe 5 octombrie, Mercur, planeta comunicării, a început tranzitul în semnul diplomației și al echilibrului.

Mercur a pătruns în semnul Balanței pe 27 septembrie. Până pe 13 octombrie, avem în prim plan diplomația, negocierea și manierele.

Mercur este planeta responsabilă de comunicare, intelect, memorie și transport. Semnul zodiacal în care se află Mercur în harta noastră influențează toate aceste aspecte. Fiind planeta minții, Mercur guvernează modul în care percepem lumea și ne înțelegem locul în ea.

Chiar și cei mai agresivi vor realiza că pot obține mai mult prin cuvinte amabile. Vom fi tot mai preocupați de estetica ce ține de comunicare. Cu siguranță, vom deveni mai predispuși să evităm confruntările. Va dura însă până vom ajunge la o decizie potrivită, care să aducă beneficii ambelor părți.

Ce trebuie să aibă în vedere fiecare zodie și ascendent până la finalul acestui tranzit?

Berbec/ Ascendent în Berbec

Mercur rămâne în Casa a șaptea până pe 13 ale lunii, forțându-te să iei decizii legate de relațiile tale. Cert este că o să comunici folosind mai mult diplomația atât pe plan profesional, cât și personal. Ai capacitatea să rezolvi conflictele dacă te folosești mai mult de această atitudine. Nu îți va conveni că trebuie să te abții de la a spune ce gândești cu adevărat, dar îți vei da seama că doar așa vei câștiga. 

Taur/Ascendent în Taur

Mercur tranzitează Casa a 6-a, care guvernează munca, rutina și sănătatea, ceea ce poate fi tradus printr-o preocupare exagerată pentru detalii. Este un moment potrivit să îți reevaluezi obiceiurile și stilul de viață. De asemenea, ar fi bine să eviți bârfele la locul de muncă și tentația de a te autodiagnostica. Poți să îți creezi și o rutină mai eficientă. Mercur îți va cere să nu pui pe primul loc gânditul, ci mai degrabă acțiunea.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur, planeta care te guvernează, se află în Casa a 5-a, care guvernează iubirea și creativitatea. Din fericire, a scăpat de conjuncțiile cu Nodul Sud și cu Soarele. Vei constata că te vei implica frecvent în discuții despre tine, despre ce ai face tu sau cum ai vedea soluțiile. Ai o nevoie crescută de validare și apreciere. De asemenea, conversațiile legate de copii vor deveni o prioritate pentru tine. Ai capacitatea să îți exprimi creativitatea și să descoperi noi talente.

Rac/Ascendent în Rac

Mercur se află în Casa a 4-a. Familia va lua câteva decizii și va organiza evenimente, iar tu vei avea nevoie să te implici serios. Această situație poate deveni puțin obositoare. Unele planuri care se vor desfășura diferit de așteptări te vor ajuta să îți înțelegi mai bine limitele. Concentrează-te mai mult pe crearea armoniei din locuință. În plus, vei fi nevoit să decizi cui îi iei partea, într-o problemă familială. Îți va fi destul de greu să fii imparțial. 

Vezi continuarea pe Astrosens.ro!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel