Data publicării:

Mercur formează opoziție cu Pluto retrograd! Camelia Pătrășcanu anunță tensiuni pentru zodii / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Mercur formează opoziție cu Pluto retrograd! Din 10 iulie, Mercur va intra în zodia Leu, iar în perioada următoare va fi în opoziție cu Pluto. Camelia Pătrășcanu a transmis cele mai importante previziuni pentru zodii.

Berbec

„Pentru Berbec, opoziția Mercur-Pluto aduce dispute și discuții în casă, în cămin, care se ridică împotriva unei autorități, cineva care este încăpățânat, care nu vrea să se deschidă la nou, la idei noi și care nu sprijină.

Poate fi cineva din casă de care Berbecii țin cont. Berbecii îi pot considera drept 'gică-contra'. Unii Berbeci se pot confrunta cu autoritățile și au nevoie să stea și să facă strategii, în liniște, să aibă toate informațiile întregului cadru și cum trebuie să abordeze o anumită persoană”, a precizat Camelia Pătrășcanu.

Taur

„Pentru Tauri, opoziția Mercur-Pluto aduce dispute legate de convingeri, principii de viață, legi scrise și nescrise după care Taurii se ghidează. Își pot apăra poziția. Pot fi rigizi și încăpățânați, pentru că știu din experiență cum funcționează lucrurile. Vor să aplice rețetele care au funcționat”, a spus Camelia Pătrășcanu.

Gemeni

„Gemenii au dificultăți legate de siguranță materială și financiară. Își apără drepturile în fața unei instituții, a unor șefi când este vorba de salariu sau în fața unor persoane din familie când e vorba de bucățica lor dintr-un bun comun, de exemplu din avere. 

Pentru Gemeni este o perioadă în care sunt foarte grijulii cu bunurile lor și averea. Pentru alții, averea lor este sănătatea lor și pot fi preocupați de stilul de viață prin care să-și menajeze mai mult sănătatea. Caută soluții, aplică tratamente, studiază, se informează. 10 și 13 iulie sunt zile foarte bune pentru a se conecta cu răspunsurile inspirate de care au nevoie pentru pentru sănătate”, a declarat Camelia Pătrășcanu.

Rac

„Racii au tensiuni interioare legate de relațiile cu persoane importante, cum să facă să le fie bine, să îi mulțumească pe cei din preajma lor. Își bat mult capul cu asta. 

S-ar putea ca Racii să aibă sentimentul că nu se pot înțelege cu cei din jur. Racii își dau seama că unele drumuri către inima sau mintea unei persoane este pur și simplu blocat”, a spus Camelia Pătrășcanu.

Leu

„Leii pot întâmpina complicații în relațiile profesionale. Nu prea se înțeleg cu anumite persoane din anturajul de la muncă. Asta îi face pe Lei să găsească alte soluții, să țină locul cuiva. Trebuie să tolereze, să accepte, să înțeleagă anumite limitări ale unei persoane”, a precizat Camelia Pătrășcanu.

Fecioară

„Pentru Fecioare, opoziția Mercur-Pluto e importantă, deoarece Mercur guvernează această zodie.

E pe axa creativității și dezinvolturii. Au idei grozave, simple și eficiente, dar sunt greu de acceptat de ceilalți. Au la îndemână niște soluții, dar din cauza contextului e foarte greu să fie implementat ceva simplu care ar salva și ar schimba în bine situația”, a zis Camelia Pătrășcanu.

Balanță

„Balanțele au autoritate, argumente, vin și cu cifre, cu acte sau chiar cu legea în mână atunci când vor să propună lucruri noi sau soluții mai bune. E foarte importantă ideea de bifare a obiectivelor pe care Balanțele și le propun. Această opoziție poate aduce tensiuni chiar cu oamenii apropiați din preajma lor pentru că nu se simt susținute.

Pot depune foarte multe eforturi, chiar și fizice și e nevoie de mobilizare interioară foarte mare. Balanțele pot trece prin situații în care spun că sunt obosite, că nu mai pot și totuși mai pot puțin, cu toate că trag puțin de ele, dar rezolvă lucrurile și coordonează bine toate activitățile”, a adăugat Camelia Pătrășcanu.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel