Mercur, careu cu Uranus. Astrologul Daniela Simulescu: Aveți grijă la ce ziceți și la bani. Puteți pierde în aceste zile
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Mercur se află în careu cu Uranus. Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, a explicat de ce este important ca în aceste zile să fim atenți la modul în care vorbim cu ceilalți.

„Zilele acestea, cu precădere perioada 15-18 august, este plină de electricitate. Avertizarea este legată de careul lui Mercur cu Uranus, care, la grad, se petrece pe 16 august, dar efectele se simt deja. Acum nu Mercur este retrograd, ci Uranus, care reprezintă neașteptatul, libertatea, independența", a explicat Daniela Simulescu la DCNews, explicând că Uranus vrea schimbare și vrea schimbare ACUM. „Nu așteaptă să te pregătești. E ca o tornadă care te duce departe. Mercur e în Leu (vrea să se victimizeze), iar Uranus e în Taur (vine și spune că te-ai mai victimizat, că s-a săturat, că nu mai poate)", a precizat astrologul.

În această perioadă, „aruncăm cu vorbe, jigniri, ne grăbim, facem aluzii, scriem ceva iar persoanele o iau personal. Se face din țânțar armăsar. Apar certuri din nimicuri. Se întâmplă și pentru că avem niște nemulțumiri interioare. Atenție: sunt ale noastre, nu ale celorlalți", a atenționat Daniela Simulescu.

Astrolog: Aveți grijă la cuvinte, drum, bani


Totodată, în aceste zile, „uitați chei, se strică electrocasnice, nu mai aveți răbdare. Dacă sunteți în vacanță, vă certați, nu vă convine meniul, servirea, chiar dacă unde sunteți condițiile sunt ok. Atenție și la drum! Grijă și la mesajele pe care le trimiteți pe telefon, s-ar putea să ajungă cu întârziere, s-ar putea să fie înțelese greșit. Acest careu are părți declanșatoare.

Aveți grijă și la declarațiile pe care le faceți cu privire la bani. Dacă vă duceți undeva, nu vă lăudați cu banii pe care îi câștigați sau cu ce vă cumpărați și unde plecați în vacanță. Nu este perioada cea mai bună în care să scoateți porumbelul pe gură. O să vă faceți rău. De asemenea, aveți grijă și când dați bani cu împrumut", a spus Daniela Simulescu.

Mercur careu Uranus. Astrologul DCNews, vești surprinzătoare și evenimente ciudate - emisiune  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel