Mercedesul arhiepiscopului Teodosie, făcut praf într-un accident rutier - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Mercedesul arhiepiscopului Teodosie, făcut praf într-un accident rutier / Foto: Captură video Antena 3
Mercedesul arhiepiscopului Teodosie, făcut praf într-un accident rutier / Foto: Captură video Antena 3
Mercedesul de lux al arhiepiscopului Teodosie a fost avariat grav în urma unui accident rutier.

Mercedesul de lux a lui ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a fost implicată într-un accident rutier, pe DN 2A, între oraşul Ovidiu şi comuna Mihail Kogălniceanu. Martori oculari au declarat pentru Ziare.com că ÎPS Teodosie se afla în mașină în momentul producerii accidentului, chiar pe scaunul din dreapta șoferului.

Totuși, Episcopia Tomisului susține că ÎPS Teodosie nu s-ar fi aflat în autoturismul de lux marca Mercedes Clasa S, atunci când s-a produs accidentul, relatează Antena 3. Potrivit Episcopiei, alți reprezentanţi ai Arhiepiscopiei s-ar fi aflat în autoturism. Aceștia nu au fost răniți. 

Accidentul s-a produs în zona Fermei Nazarcea, langa Peco Cartali, pe DN2A, kilometrul 202+450, în cursul zilei de luni, 9 august.

IPS Teodosie, despre românii care se duc la mare: Total dezbrăcați cu tot cu copii. O rușine

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a vorbit anterior despre credincioşii care merg la mare.

„Am auzit că sunt oameni care merg la mare și se duc total dezbrăcați cu tot cu copii. Mi se pare o rușine total de neacceptat! Dacă mergi cu bună cuviință pentru sănătate, nu este păcat, este un tratament.

Trebuie să meargă omul cu bună cuviință, să ţină mintea în frâu, să privească numai acolo unde se cuvine, să meargă în familie, nu să meargă să privească ce nu trebuie și unde nu trebuie”, a spus ÎPS Teodosie. 

„Și atunci nu este păcat, dacă mergi pentru sănătate și păstrezi bună cuviință și nu deviezi cu nimic de la moralitate... este foarte sănătos și bine să mergi la mare", a mai spus ÎPS Teodosie la Radio Dobrogea. 

 

”Cum scăpăm de dușmani”

ÎPS Teodosie a fost întrebat cum scăpăm de „dușmani”. „Niciodată nu scăpăm. Scăpăm de unii și rămânem cu alții”, a spus ÎPS Teodosie.

„Nu se poate scăpa de dușmani”, a subliniat acesta.

„Dumnezeu ne iubește la fel pe toți”, a mai spus ÎPS Teodosie, adăugând ulterior: „Să nu ținem minte răul, să nu avem ranchiună asupra nimănui și, când iertăm, să uităm!”

VEZI ȘI: Arhiepiscopia Tomisului: IPS Teodosie  este în comuniune cu PF Daniel, nu în supărare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel