Varianta I
Ziua 1: Consumați orice fruct, cu excepția bananelor.
Ziua 2: Consumați salate de legume crude sau salate cu cartofi și roșii. Evitați mazărea, fasolea uscată sau porumbul. La prânz este permisă supa! La cină nu mănâncați fructe. Hrana de bază este un cartof copt la cuptor, uns cu ulei de măsline.
Ziua 3: Legume, fructe și supă. De această dată fac excepție cartofii copți.
Ziua 4: Aveți voie să consumați trei banane, lapte degresat, supă și multă apă.
Ziua 5:250 g carne înăbușită și șase roșii proaspete. De asemenea, trebuie să beți șase-opt pahare de apă și să mâncați o porție de supă.
Ziua 6: O porție de carne de vită, cu legume crude sau cu doi cartofi. Nu trebuie să renunțați la porția de supă.
Ziua 7: Consumați legume, orez fiert și beți suc de fructe neîndulcit și apă plată.
Varianta II
Micul dejun
Opțiunea 1: 2 felii de bacon, 2 ouă și jumătate de grapefruit
Opțiunea 2: o jumătate de grepfruit şi o ceaşcă de cafea neîndulcită/ceai
Prânz
Opțiunea 1: friptură cu spanac și încă o jumătate de fruct
Opțiunea 2: 2 ouă, o salată de castraveți și roșii cu zeamă de lămâie, o felie de pâine prăjită și o jumătate de grapefruit
Cină
Opțiunea 1: legume gratinate cu 100-200 g de pui, vită sau pește și încă o jumătate de fruct
Opțiunea 2: câteva felii de şuncă şi un pahar de 500 de mililitri de apă și jumătate de grapefruit.
Varianta III
Prima zi
Mic dejun: o cafea cu un cub de zahăr
Prânz: două ouă răscoapte, 185 g spanac, o roşie
Cină: 250 g de friptură (din orice fel de carne) şi o salată mică (mixtă), cu ulei şi lămâie
Ziua a doua
Mic dejun: o cafea cu un cub de zahăr
Prânz: o friptură de 250 g, o salată mică, o banană;
Cină: 100 g de şuncă presată (Praga), 250 g iaurt.
Ziua a treia
Mic dejun: O cafea cu un cub de zahăr
Prânz: 185 g de spanac, o roşie, o banană
Cină: două ouă tari, o felie de şuncă, o salată mică
Ziua a patra
Mic dejun: o cafea neagră cu un cub de zahăr şi o felie de pâine prăjită
Prânz: un ou răscopt, un morcov ras şi 250 g iaurt
Cină: un litru de suc natural şi un iaurt
Ziua a cincea
Mic dejun: un morcov mare ras stropi cu lămâie, o felie de pâine prăjită sau iaurt
Prânz: 400 g de pește slab, cu lămâie, puţin sos sau unt
Cină: 250 g de friptură, o salată mică şi 125 g de broccolli
Ziua a şasea
Mic dejun: o cafea cu un cub de zahăr, o felie de pâine prăjită
Prânz: o jumătate de pui şi o salată mică
Cină: două ouă răscoapte şi un morcov ras cu lămâie
Ziua a şaptea
Mic dejun: un ceai fără zahăr
Prânz: 250 g de friptură şi o banană
Cină: nimic
Sursa: ereteteculinare.net
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- De ce vin cetățeni din SUA și Europa să muncească în România. Chestorul Liviu Bute: ”Trebuie să o spun și eu, pentru că tot s-au vehiculat aceste informații”
- Jupiter intră în Gemeni, pe 26 mai. Daniela Simulescu: Beneficii pentru patru zodii
- MAE, atenționare de călătorie pentru românii care merg în Bulgaria
- BANCUL ZILEI: Scrisoare de la o mamă, pentru fiica ei
- Trecerea de pietoni care se ridică dacă depășești viteza. Titi Aur: Îți sar dinții, dar parcă s-a mers puțin prea departe / video
- Cum am ajuns să spunem "mulțumesc" în limba română. Originile cuvântului: O poveste cu două laturi
- Patru bărci de mare viteză au intrat direct într-o colonie de pelicani din Delta Dunării / video
- Săptămâna 13- 19 mai este atât de frumoasă pentru o zodie: E cu multă iubire
- Răspuns pentru cei care spun că Rusia avea dreptul să preia Crimeea pentru că a fost teritoriul ei. Istoricul Mihail Dobre, explicații / video
- Val de aer polar peste România. Elena Mateescu, ANM: Minime de 0 grade Celsius. Precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare