Membru al clanului Amet Metin din Capitală, acuzat că a oferit mită, reținut
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ / Imagine de 4711018 de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de 4711018 de la Pixabay
Un membru al clanului lui Amet Metin din Bucureşti, acuzat de dare de mită în formă continuată, a fost reținut și va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Un bărbat acuzat că i-a oferit în repetate rânduri unui polițist mită pentru a nu fi testat când circula drogat cu metadonă prin Râșnov, județul Brașov, a fost reținut. Procurorii brașoveni spun că este vorba de un membru al clanului Amet Metin, din București.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov au dispus reținerea unui bărbat, cunoscut ca membru al clanului lui Amet Metin din Bucureşti, acuzat de dare de mită, în formă continuată.

„Din cercetările efectuate în cauză a rezultat faptul că inculpatul, în seara zilei de 3 mai 2021, i-a oferit unui agent de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Staţiunii Râşnov, în mod repetat şi în aceeaşi împrejurare, sumele de 50 euro, 100 euro, 200 euro, 300 euro, 400 euro şi în final 500 euro, cu titlu de mită, după ce a fost depistat că a condus un autoturism pe raza aceleiaşi localităţi şi a fost testat pozitiv la substanţa psihoactivă metadonă, iniţial pentru a nu fi testat, iar apoi pentru a nu i se recolta mostre biologice la Spitalul Orăşenesc Zărneşti şi pentru a nu i se constitui dosar penal pentru infracţiunea de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa substanţelor psihoactive”, a spus Adrian Aldea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, potrivit Mediafax.

Poliţistul a refuzat mita şi a denunţat fapta procurorilor.

Bărbatul va fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Braşov, în cursul zilei de miercuri, cu propunere de arestare preventivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel