Membrii PSD, întâlnire la Vila Lac cu o zi înainte de moţiune. Viorica Dăncilă: Situaţia nu este tensionată, suntem siguri că moţiunea pică
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Viorica Dăncilă (PSD)
Viorica Dăncilă (PSD)
Premierul Viorica Dăncilă a afirmat, referitor la atmosfera din PSD, că nu este una tensionată, precizând că a avut o întâlnire cu deputații și senatorii social-democrați, miercuri la Vila Lac, unde au vorbit despre toate scenariile posibile privitoare la moțiunea de cenzură.

„Nu, nu este o situație tensionată. M-am întâlnit cu o oră înainte, cu colegii deputați și senatori. Suntem relaxați. Am luat în calcul toate scenariile, cu toate că toți au convingerea că mâine moțiunea nu va trece", a explicat Viorica Dăncilă, miercuri seară, la Antena 3.

Premierul Viorica Dăncilă a avut o întâlnire, miercuri, de la ora 17.30, cu liderii și parlamentarii PSD, la Vila Lac. Întrevederea a avut loc cu o zi înainte de votul moțiunii de cenzură în plenul reunit al celor două Camere ale Legislativului, scrie Mediafax. 

Membri de seamă ai PSD, la întâlnire

Printre social-democrații care au participat la întâlnire au fost Viorica Dăncilă, Mihai Fifor, Ecaterina Andronescu, Viorel Arcaș, Liviu Tit Brăiloiu și Florian Bodog.

Deputații Horia Nasra și Cornel Itu s-au reîntors în PSD, potrivit unui mesaj postat de Nasra pe Facebook, după ce anunțaseră inițial că trec la Pro România. Social-democratul a adăugat că nu va vota moțiunea de cenzură.

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat, în mai multe rânduri, că moțiunea de cenzură nu va trece, precizând că ulterior va veni cu remanierea în Parlament.

Moţiunea de cenzură iniţiată de Opoziţie, intitulată „Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis de urgenţă!", va fi dezbătută şi votată joi, începând cu ora 10.00, în Parlament. Numărul necesar adoptării moțiunii este de 233 de parlamentari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel