Membrii Comisiei Roșia Montană, terorizați de protestatari
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
sms-rosia
sms-rosia

Mai mulți parlamentari, membri ai Comisiei speciale pentru proiectul Roșia Montană, au fost asaltați cu mii de mesaje de la protestatarii care se opun proiectului.

”Mă adresez dumneavoastră deoarece sunteți SENATORUL MEU, adică v-am ales cu multă speranță că veți acționa în folosul țării, al poporului și pentru viitorul copiilor și nepoților noștri. Eu sunt împotriva exploatării de către străini a resurselor țării pentru că, în această situație noi, românii, ne alegem doar cu munca și dăm aproape gratis resursele importante, iar ceea ce va rămâne după exploatare <sol, ape infectate - ecosistemul zonei distrus->. Având în vedere aceste elemente, vă rog să votați împotriva proiectului de exploatare de la Roșia Montană”, se arată în SMS-ul care le-a fost trimis parlamentarilor din Comisia specială pentru Roșia Montană, informează pesurse.ro.

Parlamentarii susțin că acest SMS a venit cu repetiție de la mii de numere de telefon.

”Am primit peste 11.000 de SMS-uri. Mi s-a blocat și telefonul. Uneori intrau în continuu, nici nu mai puteam să-l folosesc. Am șters multe dintre ele. Au fost și SMS-uri pro, dar cele mai multe au fost cele contra. Au fost chiar și SMS-uri de amenințare, dar pe acestea le-am ignorat”, a declarat senatorul PSD Ioan Chelaru.

Alți senatori și deputați care spun că au fost bombardați cu mesaje sunt: Darius Vâlcov ( președintele comisiei) Dian Popescu și Tudor Ciuhodaru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel