Data actualizării:
Data publicării:

Melis, fata ucisă în Craiova este înmormântată azi. Colegii susțin în continuare că atacatorul îi cunoștea pe amândoi 

Autor: Dan Carp | Categorie: Stiri
WhatsApp
Melis, fata ucisă în grădina botanică din Craiova este înmormântată astăzi. Sute de persoane, colegi, cunoștințe sau persoane care au aflat despre tragedie la televizor, participă la funeralii. 

Atacatorul din grădina botanică din Craiova le-a spus anchetatorilor că nu-i cunoștea pe cei doi tineri pe care i-a atacat, acesta motivând crima printr-o ceartă întâmplătoare pe care pe care a avut-o cu prietenul Melisei chiar la locul tragediei. Imediat după crimă, colegii au susținut că elevul de la liceul militar i-ar fi cunoscut pe cei doi și chiar ar fi promis că-i ucide. Ulterior, în fața anchetatorilor, atacatorul de doar 17 ani a negat totul, dar colegii Melisei susțin în continuare și la această oră că individul îi cunoștea pe cei doi și că nimic nu a fost întâmplător. 

Ce s-a întâmplat de fapt în Grădina Botanică din Craiova. Melis a apucat să sune la 112

 

Într-o scenă de groază, Melis a fost martoră la înjunghierea prietenului ei și a început să strige după ajutor. Din nefericire, în scurt timp, la rândul ei a fost și ea atacată și înjunghiată. Cu ultimele puteri, căzută la pământ, Melis a reușit să sune la numărul de urgență 112. Cu toate acestea, din cauza stării sale grave, abia putea vorbi, iar operatorul pare că nu a înțeles corect numele ei. Fata a reușit să spună doar trei cuvinte: „are fața acoperită".

Apelul disperat al acestei minore în vârstă de 14 ani a fost înregistrat la ora 16:03. La doar două minute distanță, la ora 16:05, a avut loc un al doilea apel. De această dată, un trecător a observat întâi băiatul înjunghiat și apoi a văzut-o pe fată. După acest apel, au urmat și alte apeluri la numărul de urgență. Polițiștii și echipajele Serviciului de Ambulanță Județean s-au deplasat imediat la locul incidentului. S-au inițiat imediat manevrele de resuscitare, însă, din păcate, decesul Melisei a fost confirmat la ora 16:50.

În același timp, polițiștii au reușit să-l captureze pe elevul de 17 ani, autorul crimei. Mai târziu s-a aflat că acesta este elev la Liceul Militar Tudor Vladimirescu din Craiova și este fiul unui polițist. Acesta avea în rucsac o cagulă și cuțitul cu care a comis crima. 

Cealaltă victimă a sa, tânărul de 19 ani care a a fost înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova este acum conștient, la spital. Parintii nu i-au spus inca despre faptul că prietena lui a murit în urma atacului, fiindu-le teamă de o deterioare a stării sale de sănătate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel