Melinda Gates, replică pentru Bill Gates: Ruptă iremediabil! Cerem curţii să desfiinţeze căsătoria
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Melinda Gates a transmis un mesaj după anunțul lui Bill Gates privind divorțul. 

Bill și Melinda Gates, divorț. Cum se împarte 5G-ul la partaj, rafală de GLUME pe Internet: Cipul Melindei a dat eroare / L-au ajuns blestemele

Căsătoria dintre soţii Melinda şi Bill Gates, care au anunţat luni că divorţează după 27 de ani de convieţuire, este "ruptă iremediabil", potrivit actelor de divorţ depuse de Melinda Gates şi dezvăluite marţi de numeroase mass-media americane, relatează EFE, citează Agerpres.

"Cerem curţii să desfiinţeze căsătoria noastră şi ca uniunea noastră maritală să se încheie la data pe care am trecut-o în acordul nostru de separare", notează avocaţii Melindei Gates în acest document, citat de postul de televiziune NBC.

Bill și Melinda Gates, divorț din cauza lui Ann Winbald? Cine este femeia care a stat între ai ani de zile: I-am cerut aprobarea să mă căsătoresc

Melinda nu-i cere întreținere financiară lui Bill Gates



În acest text, Melinda asigură că "nu este necesară întreţinerea conjugală" şi că actul de separare va determina împărţirea proprietăţilor lor. Bill şi Melinda Gates au anunţat luni că divorţează după o căsnicie de 27 de ani, în care au pus bazele uneia din cele mai importante organizaţii caritabile din lume.

"Continuăm să împărtăşim credinţa în această misiune şi vom continua să lucrăm împreună în cadrul fundaţiilor, dar nu mai credem că putem creşte împreună ca un cuplu în următoarea fază a vieţii noastre", au explicat cei doi într-un comunicat postat pe reţelele de socializare.

Bill şi Melinda Gates, care au împreună trei copii, au anunţat că vor continua să colaboreze în cadrul fundaţiei lor, Bill &Melinda Gates Foundation, având ca misiune combaterea sărăciei şi a bolilor în lume.

"În ultimii 27 de ani am crescut trei copii incredibili şi am construit o fundaţie ce funcţionează în întreaga lume pentru a permite tuturor oamenilor să ducă o viaţă sănătoasă şi productivă", se arată în comunicat.

Ce impact va avea divorțul celor doi

Bill și Melinda Gates au contract de separare. Cel mai costisitor divorț din istorie: Ce a cerut soția și ce avere uriașă au de împărțit


Nu se ştie ce impact va avea acest divorţ asupra Fundaţiei Bill şi Melinda Gates, deşi CEO-ul de multă vreme al organizaţiei este Mark Suzman, în timp ce Bill şi Melinda au fost administratori alături de Warren Buffet. Fundaţia, înfiinţată în anul 2000, a devenit una dintre cele mai importante organizaţii filantropice din lume, având fonduri de aproape 50.000 de miliarde de dolari.

Anul trecut, Bill Gates a renunţat la postul său de consilier la Microsoft, compania fondată de el în 1975 împreună cu Paul Allen, pentru a se dedica actelor de caritate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel