Melania Trump, apariție de INFARCT. N-ai văzut-o așa NICIODATĂ: "Cui îi pasă de Crăciunul ăsta de rahat?"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Melania Trump a atras toate privirile și pare să confirme zvonurile despre divorț, odată cu eșecul lui Donald Trump. 

Este ultimul Crăciun la Casa Albă pentru Melania și Donald Trump, iar soția președintelui pare că radiază de bucurie și a făcut o schimbare radicală de look. 

După ce s-a zvonit că ar număra minutele până la divorțul de Donald Trump, după ce Joe Biden devine oficial președintele Statelor Unite ale Americii, Melania pare să confirme aceste afirmații și asta pentru a apărut cu un zâmbet mai larg ca niciodată, cu ocazia primirii bradului de Crăciun la Casa Albă.

În plus, să decoreze această reşedinţă de Crăciun va fi ultima ei acţiune majoră, înainte ca soţii Joe şi Jill Biden să se instaleze.

"Cui îi pasă de Crăciunul ăsta de rahat?"

 

Proapăt vopsită cu o nuanță de blond intens, Melania Trump a surprins pe toată lumea și a atras privirile celor din jur. 

În plus, această apariție radiantă a viitoarei foste prime doamne, poate să vină și pentru a masca înregistrarile făcute publice de o fostă angajată a Melaniei, Stephanie Winston Wolkoff, în care Prima Doamnă este auzită spunând "Cui îi pasă de Crăciunul ăsta de rahat?", cu referire la îndatorirea ei de a se ocupa de decorarea Casei Albe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel