Melania Trump, DISCURS la Convenţia republicană: Donald Trump nu doar vorbeşte, el obţine rezultate!
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
"Avem nevoie de încă patru ani ca soţul meu să fie preşedintele nostru", a declarat marţi Melania Trump, lăudându-l în special răspunsul său la "teribila pandemie" de COVID-19.

"Nu este un om politic tradiţional. Nu doar vorbeşte, el obţine rezultate", a spus prima-doamnă a Statelor Unite, criticând de mai multe ori atitudinea media, ca un ecou al atacurilor repetate ale preşedintelui american. În a doua zi a convenţiei republicane unde noul coronavirus a fost rar menţionat, fosta manechină de origine slovenă, în vârstă de 50 de ani, a făcut diferenţa insistând asupra ravagiilor cauzate de virus.

"Din martie, vieţile noastre s-au schimbat radical (...). Ştiu că mulţi oameni sunt îngrijoraţi, vreau să ştiţi că nu sunteţi singuri", a declarat ea din grădina Casei Albe, relatează miercuri France Presse. Promiţând că "Donald" va face tot posibilul să aibă grijă de toţi cei afectaţi, ea a denunţat "atacurile" taberei democrate şi "bârfele difuzate" de mass-media.

Discurs mult aşteptat



Cu zece săptămâni înainte de alegerile prezidenţiale, discursul celei de-a treia soţii a lui Donald Trump era mult aşteptat. Foarte discretă de la venirea sa la Casa Albă, ea nu a făcut niciodată o astfel de pledoarie pentru soţul său, mai mare cu 24 de ani.

Odată cu citirea acestui discurs, prima-doamnă speră de asemenea să fie uitat fiasco-ul din 2016. Primul ei mare discurs la convenţia republicană în care a preluat pasaje întregi dintr-un discurs al unei alte "First Lady", mult mai prezentă: Michelle Obama. La fel ca în prima seară, familia preşedintelui a ocupat un loc central, cu discursurile copiilor săi născuţi din căsătorii anterioare: Eric şi Tiffany Trump (36 şi respectiv 26 de ani).

Luni, fiul cel mare al preşedintelui american, Donald Trump Jr, a rezumat viitoarele alegeri prezidenţiale - o alegere între "biserică, muncă şi şcoală" şi "revoltă, jafuri şi vandalism". Şi a lăudat reacţia la virusul "venit din China". Miliardarul va accepta oficial şi pentru a doua oară nominalizarea partidului său joi, într-un discurs în grădina Casei Albe, relatează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel