Melania, LOVITURĂ pentru Donald Trump. De Ce poartă DOUĂ inele de logodnă. NEAȘTEPTAT!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Iată de ce poartă Melania Trump două inele de logodnă. Nici nu te gândeai la asta.

Melania Trump a dus întotdeauna o viață de lux, iar Donald Trump a ținut să-i facă toate poftele, chiar și înainte să devină președinte al Statelor Unite ale Americii. 

Pe lângă ținutele care atrag mereu toate privirile, Prima Doamnă a Americii are o mulțime de bijuterii și s-a evidențiat prin cele două inele de logodnă pe care le poartă și care ajung la sume colosale. 

De ce are Melania Trump două inele de logodnă?

Relația dintre Melania și Donald Trump a început în anul 1998, iar șase ani mai târziu, în anul 2004, au hotărât să își oficializeze relația. Cererea în căsătorie a fost marcată cu un inel de 15 carate care, la vremea respectivă, valora în jur de 4,2 milioane de dolari, dar Donald Trump s-a lăudat peste tot că a primit o reducere de aproximativ 50% la achiziția bijuteriei. 

La 15 ani de la cererea în căsătorie, inelul de logodnă a dispărut de pe degetul Melaniei Trump, iar surse apropiate cuplului au spus că ar fi fost din cauza unei decizii aparent radicale a Primei Doamne de a divorța.

Lucrurile s-au schimbat atunci când Donald Trump se pregătea să candideze la alegerile prezindențiale și când i-a oferit Melaniei un nou inel de logodnă de 25 de carate, în valoare de 5 milioane de dolari, ca să îl ajute să își mențină imaginea de familist pe care și-a creat-o în fața admiratorilor săi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel