Data actualizării:
Data publicării:

Meghan și Harry ACUZĂ Casa Regală. Modificare SURPRIZĂ în certificatul de naștere al lui Archie. Ce apare în dreptul "mamei": Palatul a DICTAT

Autor: Giorgiana Croitoru | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto: Instagram / Sussex Royal
Foto: Instagram / Sussex Royal
Meghan Markle și Prințul Harry au făcut o modificare surpriză în certificatul de naștere al fiului lor, la comanda Palatului, spun ei. Ce s-a întâmplat mai exact.

Meghan Markle și Prințul Harry au luat o decizie radicală și au făcut modificări importante într-un document oficial. 

Mai exact, este vorba despre certificatul de naștere al fiului lor, Archie din care au eliminat numele ducesei de Sussex.

Archie s-a născut pe data de 6 mai 2019, iar nașterea sa a fost înregistrată pe 17 mai, cu numele complet al lui Meghan inițial pe certificatul de naștere. Cu toate acestea, pe 5 iunie, cuvintele "Rachel Meghan", prenumele ducesei, au fost eliminate din document pentru a lăsa doar "Alteța Sa Regală Ducesa de Sussex".

Modificarea, "dictată de Palat"

Reporterul regal Omid Scobie, autorul biografiei Finding Freedom, a trimis pe Twitter o declarație din care reiese că decizia modificării în certificatul lui Archie a fost "dictată de Palat" și nu a fost solicitată de "Meghan, Ducesa de Sussex și nici de Ducele de Sussex".

Contactați de The Sun, reprezentanții Palatului nu a vrut să comenteze declarația lui Meghan și Harry.

Acească nouă mișcare poate fi interpretată, din nou, ca o înfrângere a lui Meghan Markle de către Kate Middleton, care are numele scris pe certificatele de naștere ale copiilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel