Meghan se teme că va fi ademenită din nou în Marea Britanie după vizita de la Balmoral
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Facebook Familia Regală a Marii Britanii
Facebook Familia Regală a Marii Britanii
Meghan Markle a fost invitată alături de soțul său, Prințul Harry și familia sa, la Balmoral. 

O persoană din interiorul Casei Regale susține că Meghan Markle se teme că o altă călătorie în Marea Britanie i-ar putea stârni prințului Harry dorul de casă. Regina i-a oferit oportunitatea nepotului său, Prințul Harry, și soției sale, Meghan Markle, să se alăture în vacanța anuală la Balmoral, în Highlands. O sursă de la Balmoral a declarat pentru revista Closer că invitația este „dulce-amăruie” pentru cei din familia Sussex: ”Pe de o parte, îi alimentează încrederea ei și a lui Harry că sunt încă o parte importantă din familie. Dar, după atât de mult timp, (Meghan n.r.) se teme că Harry va fi ademenit înapoi și va vrea să se întoarcă în Marea Britanie.”

Sursa a continuat spunând că Meghan este îngrijorată ”cu privire la modul în care aceste vizite îl pot trage înapoi acasă” și ”după atât de mult timp plecat, se teme că Harry va fi ademenit și vrea să se întoarcă în Marea Britanie”, transmite The Sun. Se pare că prințul Harry vrea să ”petreacă cât mai mult timp cu bunica lui, cât mai poate”.

Sursa a adăugat: ”Deci această ofertă este o mare problemă pentru el și cu siguranță o va accepta cu brațele deschise”.

Ce se întâmplă în mod normal când Regina merge la Balmoral

Deși nu renunță niciodată la rolul său, vacanța scoțiană a Familiei Regale este cel mai apropiat lucru de o pauză sau vacanță pe care ar ajunge să o ia Regina. Monarhul, în vârstă de 96 de ani, obișnuia să călătorească la Balmoral împreună cu răposatul ei soț, Prințul Philip, și de obicei rămâneau până la începutul lunii octombrie.

Evenimentul de bun venit, care este anulat anul acesta, ar marca oficial începutul șederii Reginei. În acest an, va avea loc un eveniment privat pe terenul castelului. În cadrul evenimentului din acest an, se preconizează că nu vor fi instalate camere de televiziune și nu vor fi prezenți fotografi sau reporteri, dar Majestatea Sa va inspecta trupele în mod normal.

Deși de obicei, Regina nu și-ar scurta călătoria, potrivit The Mail, ea se va întoarce devreme la Londra pentru a „invita” candidatul câștigător al cursei pentru postul de prim-ministru să-i anunțe numele.

Prințul Harry, dat afară de tatăl său. ”A oprit întâlnirea după doar 10 minute”

Prințul Harry a fost exclus de la întâlnirea sa cu Prințul Charles după ce acesta a refuzat să discute detalii despre viitoarea sa carte de memorii. Cartea Ducelui reprezintă în prezent un manuscris aproape finalizat, analizat de de avocați și despre care se crede că deja provoacă tensiuni în rândul membrilor seniori ai Familiei Regale.

Charles și Harry au avut o scurtă întâlnire după ce Ducele și Meghan Markle au făcut o vizită în Windsor, pe drumul către Jocurile Invictus din Olanda.

The Sun, citând o sursă ”foarte apropiată”, expertul Neil Sean, transmite: ”Harry a refuzat să vorbească despre ceea ce a scris în cartea sa” în timpul întâlnirii. Din această cauză, Prințul Charles a oprit întâlnirea după doar 10 minute. Potrivit publicației Express, Sean a continuat: ”Știm că Prințul Charles a petrecut foarte puțin timp cu fiul său, Prințul Harry. Charles a vrut să aibă o conversație individuală, dar aceasta a ajuns să fie o întâlnire foarte scurtă. Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel