Meghan Markle, soţia prinţului Harry, a lansat un nou brand de lifestyle
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Lista fostelor iubite ale Prințului Harry. Mesajul pe care una dintre ele i l-a transmis atunci când a început să iasă cu Meghan Markle / Foto: Instagram sussexroyal
Lista fostelor iubite ale Prințului Harry. Mesajul pe care una dintre ele i l-a transmis atunci când a început să iasă cu Meghan Markle / Foto: Instagram sussexroyal
Meghan Markle şi-a lansat un brand de lifestyle, denumit după reşedinţa californiană în care locuieşte cuplul, a confirmat pentru un purtător de cuvânt al ducesei.  

O pagină de Instagram şi un site cu denumirea "American Riviera Orchard" pot fi accesate de joi.

Lansarea acestui brand, ale cărei detalii nu sunt cunoscute, nu fusese anunţată.

Site-ul prezintă doar logo-ul noului brand, realizat cu un font asemănător unui scris de mână, în timp ce pe contul de Instagram, la story, un video ne arată o persoană punând flori într-o vază şi pe Meghan într-o bucătărie.

Descrierea contului de Instagram indică sobru: "by Meghan, The Duchess of Sussex"

Descrierea contului de Instagram indică sobru: "by Meghan, The Duchess of Sussex". Unul dintre purtătorii săi de cuvânt a confirmat pentru AFP că ducesa a fost implicată în acest nou proiect, fără a oferi alte detalii.

Se aşteaptă ca brand-ul să fie o continuare a fostului ei blog de succes "The Tig", pe care actriţa americană l-a închis înainte de a se căsători cu ducele de Sussex, fiul cel mic al regelui Charles al III-lea.

În 2020, cuplul princiar şi-a anunţat retragerea din familia regală şi s-a mutat în California. De atunci, contul lor de Instagram nu a mai fost actualizat.

Cu toate acestea, Harry şi Meghan nu au părăsit sfera mediatică, ei criticând familia regală într-o serie documentară de pe Netflix şi într-o autobiografie scrisă de prinţ, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel