Urmărește emisiunea live
Meghan Markle, siluetă impecabilă. Alimentul minune pe care îl consumă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bianca Ştefan
WhatsApp
Meghan Markle și Prințul Harry
Meghan Markle și Prințul Harry
Meghan Markle a devenit una dintre cele mai controversate apariții, după căsătoria cu Prințul Harry. Silueta ducesei de Sussex este apreciată și lăudată de mulțime de persoane, astfel încât de multe ori ne întrebăm ce dietă urmează pentru a-și menține forma fizică.

Meghan Markle, noua ducesă de Sussex, are o siluetă impecabilă, lucru observat cu ușurință în ziua nunții cu Prințul Harry. Cele două rochii s-au mulat perfect pe trupul fostei acrițe. 

Iată care sunt regulile de la care Meghan Markle nu se abate niciodată!

Potrivit hellomagazine.com, Meghan nu sare niciodată peste prima masă a zilei, alimentul preferat fiind ovăzul, pe care îl prepară cu banane, acoperite de un strat de miere de manuka sau miere de albine. În plus, nu trece nici măcar o zi fără ca Meghan Markle să nu bea un pahar cu apă fierbinte și lămâie. În diminețile în care își dorește un mic dejun puțin mai consistent, Meghan Markle optează pentru o omletă cu brânză și ierburi proaspete.

Pentru prânz, ducesa de Sussex alege preparate mai consistente și care să îi potolească foamea, asta pentru ca la cină să consume ceva mai ușor și care să nu îi provoace probleme digestive. Meghan Markle încearcă pe cât se poate să urmeze o dietă fără gluten și nu folosește cafea, ci preferă o băutură preparată din fructe și legume verzi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel