Meghan Markle, DEZAMĂGITĂ de Prințul Harry. Săgeată după gestul Prințului William: A REFUZAT să se SUPUNĂ
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram Sussex Royal / @cambridgeroyal
Foto: Instagram Sussex Royal / @cambridgeroyal
Momentul în care Prințul Harry a dezamăgit-o pe Meghan Markle.

Meghan Markle și Prințul Harry formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul internațional și au stârnit o mulțime de controverse odată cu nunta lor și cu deciziile pe care Prințul le-a luat pentru a proteja-o pe soția sa, pentru că nu păți ce a pățit mama lui, Prințesa Diana.

Deși au o relație puternică, la fel ca orice cuplu, au și momente tensionate. Astfel, Meghan Markle a fost dezamăgită de soțul ei din cauza lipsei sale de autoritate, pentru că Prințul William a refuzat să i se supună, asta scrie "Woman's Day".

Revista "Woman's Day" își bazează dezvăluirea pe mărturisirile istoricului regal Robert Lacey, autorul cărții "Război regal-Minciuni și trădări".

Momentul pentru care Meghan Markle s-a supărat pe Prințul Harry

În carte, autorul prezintă tensiunile dintre cei doi Prinți.

Prințul Harry este ambițios, dar nu ar suporta să fie pus pe planul doi și folosit ca o piesă de schimb.

Cu toate acestea, în aprilie 2006, pe când Harry avea 21 de ani, el s-a dovedit fără autoritate în fața fratelui lui mai mare, într-un episod din trecut.

S-a întâmplat la defilarea de sfârșit de an a promoției de la școala militară Sandhurst.

Harry avea grad de sublocotenent în regimentul de cavalerie Blues and Royals și își făcea atunci intrarea în școala militară.

Regina Elisabeta a II-a a participat la defilare pentru prima oară în 15 ani, iar atunci, Prințul William a refuzat să stea drepți în fața fratelui mai mic, care avea rang superior, lucru l-a iritat pe Harry.

Acesta a fost momentul pentru care Meghan Markle a fost dezamăgită când a aflat că nu s-a impus în fața fratelui său.

Prinţul Harry i-a declarat război Reginei Elisabeta. Vrea să i se plătească paza în Marea Britanie

După ce Prințul Harry a anunțat că este pregătit să dea în judecată Guvernul britanic, în urma unui incident petrecut la Londra, în vara lui 2021, atunci când mașina în care se afla a fost urmărită de un grup de paparazzi, după ce Prințul a plecat de la un eveniment, tatăl lui, Prințul Charles, a făcut un pas uriaș. 

Regina s-ar părea că ar fi fost informată de intențiile Ducelui de Sussex. Cazul, care ar urma să se judece la Înalta Curte, riscă să se transforme într-o nouă pată pe obrazul familiei britanice.

Decizia lui Harry vine la câteva zile după scandalul care a cutremurat familia regală britanică, Regina Elisabeta a II-a fiind, practic, nevoită să îi retragă fiului său, Prințul Andrew, toate distincțiile militare și titlul de Alteță Regală.

Experții spun că ar putea fi pentru prima dată în istoria Marii Britanii când un membru al Familiei Regale intentează o acțiune în justiție tocmai împotriva Guvernului Majestății Sale.

Avocații lui Harry au formulat o cerere prealabilă către Ministerul de Interne al Regatului Unit, care este obligatorie pentru a putea începe acțiune în justiție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel