Meghan Markle, acuzată de HĂRȚUIRE. Conflict puternic în Familia Regală, detalii NEȘTIUTE înainte de interviul momentului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Meghan Markle este acuzată de hărțuire, înainte de difuzarea interviului cu Oprah Winfrey.

Vezi și: Meghan și Harry ZGUDUIE Casa Regală: "Regina, un şef al MAFIEI". Experții regali, ATAC la Oprah Winfrey

Prințul Harry, dezvăluiri DISPERATE despre plecarea din Casa Regală. Oprah Winfrey a rămas uimită: Spuneți lucruri şocante AICI - VIDEO

Soţia prinţului Harry, Meghan, este "întristată" de acuzaţiile de hărţuire ce i se aduc, datând din perioada în care locuia cu familia regală britanică, făcute publice cu câteva zile înainte de difuzarea unui "interviu potenţial dăunător pentru coroană", a indicat purtătorul ei de cuvânt, potrivit AFP, citează Agerpres.

Cotidianul The Times a relatat miercuri că o plângere pentru hărţuire vizând-o pe Meghan a fost depusă în octombrie 2018 de Jason Knauf, pe atunci secretarul de comunicare al lui Harry şi Meghan.

Un purtător de cuvânt al Ducesei de Sussex a declarat că aceasta este "întristată de acest ultim atac asupra persoanei sale, mai ales în calitate de persoană care a fost la rândul său victimă a hărţuirii şi care este profund implicată în sprijinirea celor care au trecut prin suferinţe şi traume".

Codul care ANUNȚĂ moartea Prinţului Philip. Înmormântarea este deja pregătită, chiar de el. Dickie Arbiter a dezvăluit cum va ARĂTA totul

Ziarul "a fost folosit" de Palatul Buckingham pentru a răspândi o poveste cu totul falsă



Avocaţii cuplului au declarat pentru The Times că ziarul "a fost folosit" de Palatul Buckingham pentru a colporta o poveste cu totul falsă" înainte de difuzarea, programată pentru 7 martie, a interviului luat de Oprah Winfrey cuplului Harry - Meghan.

Acest interviu este aşteptat cu nerăbdare în Marea Britanie, unde presa şi experţii în casa regală aşteaptă cu sufletul la gură posibilele dezvăluiri ale cuplului, care nu a făcut un secret din disconfortul resimţit în cadrul familiei regale înainte de a se retrage din aceasta anul trecut.

Potrivit extraselor deja făcute publice, prinţul Harry a explicat că "marea îngrijorare a sa a fost că istoria se repetă", referindu-se aparent la moartea mamei sale, care şi-a pierdut viaţa într-un accident petrecut în 1997 la Paris, în timp ce încerca să scape de paparazzi care o urmăreau.

Prinţul Harry, în vârstă de 36 de ani, al şaselea în ordinea succesiunii la coroana britanică, a denunţat în repetate rânduri presiunea exercitată de presă asupra sa şi a soţiei sale şi a făcut din aceasta principalul motiv al retragerii sale din familia regală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel