Meghan Markle a ajuns în instanţă. Sora ei mai mare demontează poveştile conform cărora a crescut în sărăcie. Avocat: Probabil nici nu îşi dă seama cât rău face
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa foto Facebok Familia Regala
Sursa foto Facebok Familia Regala
Samantha Markle, sora mai mare a lui Meghan Markle, a apărut în faţa instanţei pentru a demonta poveştile false spuse de soţia prinţului Harry, conform cărora a crescut în sărăcie. Avocaţii lui Meghan spun că acuzaţiile sunt "nepotrivite şi ofensatoare" pentru fosta vedetă din serialul Suits, şi a cerut instanţei să le respingă. 

Samantha Markle şi-a dat sora în judecată şi cere 75.000 de dolari daune morale după ce soţia prinţului Harry a spus într-un interviu din 2021 cu Oprah că a crescut în sărăcie şi că viaţa ei se aseamănă aproape cu povestea Cenuşăresei. 

Potrivit Samanthei Markle, aceste declaraţii au dus la "umilire, ruşine şi ură pe o scară mondială", scrie Daily Mail

Peter Ticktin, avocatul Samanthei Markle, a explicat instanţei că interviurile "au fost folosite de Ducesă pentru a construi un narativ fals, cum că a trecut de la zdrenţe la bogăţie, că asta a fost viaţa ei. Dar a fost prinsă. A minţit despre educaţia ei, când a spus că a primit tot felul de burse. Realitatea este că tatăl ei a plătit pentru educaţia ei, ce Dumnezeu... Acum ea a fost prinsă cu minciuna. Altfel, de ce îşi umileşte sora? De ce îşi umileşte tatăl? De ce neagă tot ce a făcut familia ei pentru ea? Nu a avut niciodată probleme cu ei până acum. 

Neagă totul pentru a-şi susţine acest narativ fals, precum că a trecut de la a fi săracă la a fi bogată, dar e o prostie. Probabil nici nu îşi dă seama cât de mult rău îi face surorii ei. Probabil că nu îşi dă seama că a pus un om nevinovat în calea focului, să zicem aşa. Pentru că sora ei primeşte des ameninţări cu moartea, are chiar şi un obsedat care o urmărea". 

Avocatul lui Meghan cere respingerea procesului

 

Michael Kump, avocatul lui Meghan Markle, spune însă că declaraţiile lui Ticktin sunt "nepotrivite" şi "au fost chiar ofensatoare pentru clienta mea. Nu cred că e nevoie să facem un caz federal din asta. Cei care au depus această plângere au o problemă cu modul în care Meghan şi-a văzut propria copilărie. Dar ăsta nu e un subiect pentru o instanţă. Afirmaţiile acestea nu reprezintă o problemă din punct de vedere legal. Dreptul de a avea opinii şi de a lansa critici este garantat de Primul Amendament". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel