Urmărește emisiunea live
Medvedev lansează din nou amenințări: Rusia nu și-a folosit încă întregul arsenal de arme. Totul la timpul său
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Medvedev lansează din nou amenințări: Rusia nu și-a folosit încă întregul arsenal de arme. Totul la timpul său / Foto: Kremlin.ru
Medvedev lansează din nou amenințări: Rusia nu și-a folosit încă întregul arsenal de arme. Totul la timpul său / Foto: Kremlin.ru
Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, lansează un nou avertisment.

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, care a fost președinte al Rusiei între 2008 și 2012 și prim-ministru al Rusiei între 2012 și 2020, amenință din nou. Medvedev a lansat un avertisment sumbru cu privire la invazia Ucrainei de către țară, spunând că încă nu și-a "folosit întregul arsenal de arme", scrie Daily Star.

Medvedev a spus sâmbătă că Rusia își propune să creeze o nouă ordine mondială. Totuși, dintre comentariile lui, împărtășite pe pagina sa Telegram, cele despre armament au fost cele care au atras cel mai mult atenția, declarația sa însemnând că Rusia ar putea folosi mai multe arme mortale în Ucraina.

Medvedev: Rusia nu și-a folosit încă întregul arsenal de arme. Totul la timpul său

"Din motive care sunt evidente pentru toți oamenii sensibili, Rusia nu și-a folosit încă întregul arsenal de arme. Nici nu a lovit toate țintele inamice posibile în localități. Totul la timpul său", a spus el, potrivit agenției de presă Tass.

În plus, Medvedev a spus că Rusia își propune să "recupereze pământul rusesc".

"Aș dori să reiterez că Rusia este cea care își protejează cetățenii. Și că această țară este cea care s-a întors și a recuperat deja pământurile rusești, nu invers. Și va continua să-și returneze pământurile" a scris el.

"Rusia, și nu Statele Unite, Marea Britanie sau sumbrul Kiev, sunt cele care construiesc o viitoare ordine mondială", a mai scris acesta, garantând că "o astfel de ordine mondială egală va fi construită".

"Rusia luptă singură împotriva NATO și Occidentului"

"Rusia luptă singură împotriva NATO și Occidentului, așa că realizarea oricăror paralele cu trecutul este fie incorectă, fie convențională", a adăugat el.

Comentariile sale vin în momentul în care orașul-port ucrainean Herson a fost eliberat de sub controlul pe 12 noiembrie. Un soldat numit Serhii, care a ajutat la eliberarea orașului, a declarat pentru Sky News: "Pentru noi, asta înseamnă că victoria este foarte aproape. Învingem. Am simțit și simțim deja acest gust de victorie. Suntem de neoprit. Moralul și starea lor psihologică sunt foarte scăzute. Calitatea lor este foarte scăzută. Înțeleg că trupele lor mobilizate au fost aici".

Președintele rus Medvedev, delir: Rusia duce o bătălie sacră împotriva lui Satana

Anterior, Dmitri Medvedev a spus c[ războiul Rusiei în Ucraina drept un conflict sacru cu Satana, avertizând că Moscova i-ar putea trimite pe toţi duşmanii ei în focurilor veşnice ale Gheenei. Invazia Ucrainei de către Rusia a ucis zeci de mii de persoane şi a declanşat cea mai mare confruntare cu Occidentul de la criza rachetelor din Cuba în 1962, când superputerile Războiului Rece s-au aflat cel mai aproape de războiul nuclear.

Medvedev, care, în calitate de preşedinte între 2008 şi 2012, s-a prezentat ca un liberal modernizator, a declarat că Moscova se luptă în Ucraina cu 'narcomani nazişti nebuni' sprijiniţi de occidentali, despre care a spus că 'le curge saliva pe bărbie din cauza degenerării', notează Reuters.

Kievul şi Occidentul au respins în repetate rânduri acuzaţiile preşedintelui Vladimir Putin că Ucraina este condusă de fascişti care îi persecută pe vorbitorii de limbă rusă. În schimb, ei văd războiul ca pe o acaparare brutală de teritorii de către Moscova. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel