Medvedev: Al Treilea Război Mondial, tot mai aproape. Bogdan Chirieac: Derapaje oribile. Noul Jirinovski
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Medvedev: Al Treilea Război Mondial, tot mai aproape. Bogdan Chirieac: Derapaje oribile. Noul Jirinovski / Foto: Kremlin.ru
Medvedev: Al Treilea Război Mondial, tot mai aproape. Bogdan Chirieac: Derapaje oribile. Noul Jirinovski / Foto: Kremlin.ru
Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre mesajul halucinant al lui Dmitri Medvedev.

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat mesajul halucinant al lui Dmitri Medvedev, după ce vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei a declarat că "Al Treilea Război Mondial este tot mai aproape".

VEZI ȘI: Vladimir Putin, delir total în Piața Roșie. Se credea în fața unei armate, rânjind de satisfacție. "La comanda mea, 1, 2, 3, uraaa, uraaa, uraaa" - Video

"Medvdev nu știu dacă așa era și când era președintele Rusiei, când s-a făcut rocada aceea, parcă atunci părea mai normal. În mod evident are derapaje în fiecare zi, derapaje oribile, ținând cont de poziția politică importantă pe care o ocupă în Federația Rusă. Medvedev este noul Jirinovski, ceea ce mă rog, e o curiozitate. Nu ar trebui să ne îngrijoreze foarte mult sau în orice caz nu mai mut decât stăpânul său Vladimir Putin.

În partea cealaltă (SUA n.r.) , declarația este, într-adevăr, îngrijorătoare, fiindcă inițial ce am văzut în presa americană, după ce s-au jucat pe surse din Pentagon și din Serviciile Secrete, conform cărora Putin ar putea detona o bombă nucleară tactică pe Insula Șerpilor, în Marea Neagră, fapt care ar putea expune România direct la poluare radioactivă, este un motiv de îngrijorare. Mai spunea presa americană că lucrul acesta va provoca o intervenție a NATO, dar nu o intervenție nucleară a NATO(...) O reacție nucleară la nivel intercontinental pentru folosirea unei arme nucleare tactice este iarăși un scenariu de neconceput fiindcă în momentul acela, într-adevăr, este Al Treilea Război Mondial, din care nu vor mai ieși nici învinși, nici învingători", a declarat Bogdan Chirieac la Realitatea Plus.

Mesajul lui Medvedev: Zelenski nu face decât să ceară NATO să grăbească începerea celui de Al Treilea Război Mondial

Dmitri Medvedev, vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, afirmă că o aderare a Ucrainei la NATO ar grăbi începerea celui de-al treilea război mondial. Fostul președinte al Rusiei susține că liderii ucraineni și alții asemea lor sunt drogați, demenți și cinici.

"Noi avem o sărăbătoare. Ei au: Droguri puternice. Demență. Cinism. Zelensky vrea să adere la NATO pe calea rapidă. Bună idee. Nu face decât să ceară Alianței Nord-Atlantice să grăbească începerea celui de Al Treilea Război Mondial", a scris Medvedev pe canalul său de Telegram.

VEZI ȘI: Dovada că elita Rusiei stătea ca la înmormântare la ceremonia lui Putin, în care a semnat anexarea regiunilor din Ucraina - Galerie Foto

Medvedev, despre Joe Biden: Este chiar ciudat că și-a amintit de noi

Fostul președinte și premier al Rusiei le-a transmis mesaje ;i liderului de la Casa Alba, Joe Biden, dar și secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg.

"Biden și-a declarat nerecunoașterea noilor teritorii care se alătură Rusiei. Este chiar ciudat că și-a amintit de noi. Cu toate acestea, este păcat. Ei ar fi putut găsi un loc bun pentru deschiderea unui consulat american în noile regiuni ale Federației Ruse.

Dacă Ucraina încetează să mai lupte, va dispărea ca stat. Ce băiat cinic (Stoltenberg n.r.) pentru că, dacă nu se oprește, o parte semnificativă a ucrainenilor va dispărea", a mai scris Medvedev.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel