Meditaţii gratuite pentru unii elevi din România
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
Elevii din învățământul românesc vor putea beneficia de meditații gratuite. Iată care sunt instituțiile care se mobilizează în această direcție.

Vești bune pentru elevi! O parte dintre aceștia vor beneficia de meditații gratuite. Primele informații arată că mai multe instituții se mobilizează deja în această mişcare comună de ajutorare a liceenilor în ani terminali.

Meditații gratuite pentru elevi

O parte dintre elevii învățământului românesc din clasa a XII-a vor putea beneficia de meditații gratuite. Vestea este numai bună atât pentru părinți, cât și pentru adolescenți, având în vedere că scumpirile au ajuns inclusiv la nivelul orelor școlare suplimentare pe care aparținătorii trebuiau să le achite din propriul buzunar.

În această direcție, Facultatea de Chimie din Timișoara pregătește demersurile. Instituția va oferi meditații pentru elevii care se pregătesc pentru Bacalaureat. Primele informații arată că orele se vor desfășura în sistem online, având în vedere că numărul de persoane care ar putea fi interesate este unul ridicat. Cursurile vor fi susținute de profesori ai Universității Politehnica din Timișoara, din cadrul Ingineriei Mediului și Facultății de Chimie Industrială.

Cursurile vor avea loc în fiecare sâmbătă, între orele 12 și 14. Programul de meditații va fi derulat până la data de 10 iunie, moment în care elevii vor începe să se pregătească pentru susținerea probelor.

Profesorii de la Universitatea de Vest s-au alăturat şi ei acestei inițiative. Aceștia vor asigura pregătire în fiecare zi de sâmbătă, începând cu data de 18 martie și până pe 24 iunie. Oralul complet al cursurilor este regăsit chiar pe site-ul oficial al instituției de învățământ. Meditațiile gratuite au în vedere pregătirea pentru examenul de Bacalaureat.

Așadar, elevii claselor a XII-a vor putea participa în fiecare sesiune, în funcție de interesele și nevoile pe care le au. Vestea este una numai bună, având în vedere că părinții s-au plâns recent de câți bani trebuie să scoată din buzunare pentru educația adolescenților. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel