Medicul Vasi Rădulescu, două scenarii legate de Vladimir Putin
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Facebook / Vasi Rădulescu
Foto Facebook / Vasi Rădulescu
Medicul Vasi Rădulescu a lansat două scenarii cu privire la Vladimir Putin.

„2 scenarii posibile:

1. Putin își retrage trupele din Ucraina și se ascunde într-un palat să-și lingă rănile, mai ales orgoliul. Nu mai auzim nimic de el câteva luni. Nu ne mai interesează nicio declarație a lui. Politic, economic la nivel global e aproape nul. Apar proteste în Rusia. Rușii simpli se dezic de el. Oligarhii îi întorc spatele, prietenii la fel. E înlăturat și ia altcineva frâiele, nu din clica lui, că societatea va fierbe imediat.

2. Putin nu acceptă umilința și psihologic evoluează într-un monstru. E la final de carieră. Nu-l mai interesează decât planul lui măreț și, umoral, ia niște decizii catastrofale: apelează la arme tot mai complexe, atacă mai multe state, declanșează mobilizare totală împotriva lui din partea celorlalte țări. Haos”, a scris medicul Vasi Rădulescu pe contul de Facebook.

„Sper, pentru binele nostru, să rămânem la punctul 1”, a conchis Vasi Rădulescu.

Citește și: Reuniune a miniştrilor de Externe din UE, pe tema războiului din Ucraina. Noi sancțiuni pentru Rusia

Miniştrii de Externe ai ţărilor Uniunii Europene vor organiza, duminică, o reuniune, prin videoconferinţă, pentru a discuta despre suplimentarea asistenţei financiare destinate Ucrainei şi noi sancţiuni împotriva Rusiei.

Reuniunea este programată duminică, la 18.00 (19.00, ora României), conform unor surse diplomatice de la Bruxelles. citate de Le Figaro.

Principala temă a reuniunii vizează suplimentarea asistenţei financiare destinate Ucrainei.

De asemenea, ar putea fi analizate noi opţiuni de sancţionare a Rusiei, în contextul în care Germania a semnalat, în cursul zilei de sâmbătă, că ar putea accepta restricţionarea accesului Moscovei la sistemul de tranzacţii bancare Swift.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel