UPDATE: Starea medicului este stabilă. I-a fost montat un stent coronarian / Medicul Bogdan Nica, managerul Spitalului Județean Ploiești, a făcut infarct
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Bogdan Nica, managerul Spitalului Județean Ploiești, ar fi făcut infarct. 

UPDATE: Surse apropiate medicului au declarat pentru DCNews că acesta ar fi suferit de boala ocluzivă aorto-iliacă (sindromul Leriche), care înseamnă afectarea aterosclerotică a bifurcației aortei abdominale în arterele iliace comune. Medicului i-a fost montat un stent coronarian, printr-o procedură minim invazivă (angioplastie coronariană), iar în acest moment starea sa este stabilă, rămânând sub supraveghere medicală.

În toamna anului 2020, a fost operat pe cord deschis, la Spitalul Sfântul Constantin din Brașov, unde i s-a montat un bypass aortobifemural. 

________________________________________________________________________________________________

Doctorul Bogdan Nica, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, se află, în acest moment, alături de medicii cardiologi în sala de coronarografie, acolo unde i se acordă toate îngrijirile medicale. Acesta ar fi suferit un infarct, potrivit unor surse medicale  Antena 3.

Nu se ştie ce s-a întâmplat, dacă se simţea rău de mai multă vreme. Bogdan Nica a fost operat la inimă, anul trecut în toamnă. Avea un bypass montat.

Bogdan Nica a fost secretar de stat în Ministerul Sănătății, dar și șef al DSP Prahova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel