iPhone X la 0 lei. Greșeala făcută de MediaGalaxy
Data publicării:
Autor: Adriana Nicolau
WhatsApp
MediaGalaxy, magazin controlat de cei de la Altex, a listat produse la prețuri cu adevărat incredibile. Iată cât "costa" un iPhone X.

MediaGalaxy, magazin controlat de Altex, a listat produse la prețuri cu adevărat reduse, căci acestea au fost la 0 lei.

Curiozitatea clienților care le-au prins e dacă vor fi onorate comenzile

Conform celor de la playtech.ro, atât Altex, cât și MediaGalaxy sunt magazine care vând online și offline. Ziua de 14 decembrie a început însă prost pentru MediaGalaxy, când a publicat online câteva produse de altfel excelente cu preț excepțional: 0 lei. Problema de programare sau eroare au dus la zeci de comentarii pe pagina de Facebook. Comenzi au fost înregistrate și acum clienții își vor produsele. Există însă o nuanță aici de care, cel mai probabil, magazinul se va folosi ca să nu onoreze comenzile.

MediaGalaxy a afișat prețuri incredibile la console PlayStation 4, iPhone X și laptopuri foarte bune, cum ar fi MacBook. De exemplu, PlayStation 4 Pro a costat nimic, în vreme ce prețuri este de aproape 1.800 de lei.

Prima pagină a MediaGalaxy afișa la câteva ore bune după listarea erorilor prețuri vechi la trei laptopuri: ASUS ZenBook, HP și Acer Aspire Nitro 5. Niciunul nu este mai ieftin de 2.000 de lei.

Între timp, MediaGalaxy a actualizat platforma online. 

Sursă foto: playtech.ro

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel