Medalie de bronz pentru România, la Mondialele de bob și skeleton
Data publicării:
Autor: Diana Popescu
WhatsApp
Româncele Maria Adela Constantin și Andreea Grecu au cucerit, ieri, medaliile de bronz în proba pe echipe, ca parte a unei echipe internaționale la Mondialele de bob și skeleton care s-au desfășurat în Germania, la Koenigssee. 

Germanul Alexander Gassner a concurat în proba masculină de simplu la skeleton, Maria Constantin/Andreea grecu la bob-2 feminin, Anna Fernstaedt a evoluat în proba feminină de simplu la skeleton, iar germanii Richard Oelsner și Marc Rademacher în proba masculină de bob-2, timpul cumulat fiind de 3 minute 22 secunde 69/100. Pentru prima dată, o echipă internațională a câștigat o medalie la Mondialele de bob și skeleton.

Germaniei i-au aparținut primele două locuri, medaliații cu aur, Axel Jungk, Mariama Jamanka/Franziska Bertels, Jacqueline Loelling, Johannes Lochner/Christian Rasp au fost cronometrați  în 3 min 21 sec 84/100, iar ocupanții locului doi Christopher Grotheer, Stephanie Schneider/Lisa Marie Buckwitz, Tina Hermann, Nico Walther/Philipp Wobeto în 3 min 22 sec 44/100.

O altă echipă internaținală care a avut români în componență a obținut ultimul loc, în 3 min 26 sec 88/100. Echipa i-a cuprins pe Dorin Velicu, bobul american Brittany Reinbolt/Briauna Jones, Maria Marinela Mazilu și Dorin Grigore/Florin Crăciun.

Maria Adela Constantin și Andreea Grecu au mai obținut locul 11 în proba feminină de bob-2, la Mondialele de la Koenigssee.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel