Meciuri tari în Europa, noile achiziţii reuşesc să înscrie
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Goluri la debut, execuţii superbe, accidentări terbile şi răsturnări de situaţie. Toate oferite de meciurile jucate în această seară în Anglia, Germania, Italia și Franţa.

[caption id="attachment_224905" align="aligncenter" width="460"] Sursa foto: Guardian.co.uk[/caption]

Autor: Diana Neacşu

În Premier League, meciul Manchester United - Fulham s-a terminat 3-2. Oaspeţii au condus încă din minutul 3 prin golul lui Duff, dar Van Persie a egalat în minutul 10, golul superb marcat de olandez fiind primul pentru noua sa echipă. Kagawa a adus diavolii în avantaj în minutul 35, iar Rafael a făcut 3-1 înainte de pauză. În minutele de prelungiri ale primei reprize, Rooney s-a ales cu o tăietură pe coapsă, fiind transportat la spital. După meci, Sir Alex Ferguson a anunţat că jucătorul va lipsi cel puţin o lună. Cei de la Fulham s-au apropiat de United prin autogolul lui N. Vidic din minutul 64, dar cele 3 puncte au rămas în „Teatrul viselor”.

La începutul partidei, campionul olimpic Usain Bolt a fost prezentat publicului de pe Old Trafford, primind uralele celor prezenţi la meci. Atletul a primit din partea celor de la United un tricou cu numărul 9,63, timpul record obtinuţ de aceasta la Olimpiada de la Londra.

Chelsea a învins acasă Newcastle cu scorul de 2-0. Eden Hazard, jucătorul adus de la Lille a reuşit primul său gol pentru londonezi, transformând un penalty în minut 22, iar Fernando Torres a stabilit scorul final înainte de pauză.

Tot azi, Bayern Munchen s-a impus cu 3-0 în deplasarea de la nou promovata Greuther Furth. Muller a deschis scorul cu puţin timp înainte de pauză, croatul Mandzukic a debutat cu gol, iar Robben a stabilit scorul final în minutul 79.

În Ligue I, Nice şi Lille au terminat la egalitate, 2-2. Lille a deschis scorul prin Payet (36’), iar cei de la Nice au răsturnat scorul prin golurile lui Pejcinovic(43’) şi Bauthec(55’). Patru minute a durat avantajul gazdelor, Sidibe stabilind scorul final al partidei în minutul 59.

În Serie A, Fiorentina a învins cu 2-1 pe Udinese. Oaspeţii au condus prin golul lui Maicosuel, dar Jovetic a reuşit o dublă, schimbând câştigatoarea partidei.

Alte meciuri tari care se pot urmări în această seară sunt Juventus – Parma şi Sttutgart - Wolfsburg.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel