Meciul FCSB – Dinamo deviază liniile 86, 90 și 143, duminică, 12 septembrie
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Având în vedere restricțiile de circulație din zona „Arenei Naționale”, survenite cu ocazia desfășurării meciului de fotbal FCSB – Dinamo, liniile de troleibuz 86 și 90 și linia de autobuz 143 vor funcționa pe trasee deviate duminică, 12 septembrie, începând cu ora 15.00, potrivit unei decizii a  Brigăzii Rutiere de Poliție.

Astfel, în perioada restricțiilor, troleibuzele liniilor 86 și 90 vor circula pe traseele de bază între terminalele „Dridu”, respectiv „Valea Argeșului” și intersecția Str. Vatra Luminoasă/ Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Str. Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă.

Linia 143 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Bucur Obor” şi intersecţia Str. Baicului/ Şos. Pantelimon, apoi pe un traseu modificat pe Şos. Pantelimon, Bd. Ferdinand, Bd. Gării Obor, până la terminalul  „Baicului” (capătul liniilor 69, 85, 382), cu întoarcere pe Str. Baicului, Str. Paharnicul Turturea, Dumitru Slugeru, Str. Heliade între Vii, Şos. Electronicii, Str. Baicului, Bd. Gării Obor, Bd. Ferdinand, Şos. Pantelimon, Str. Ziduri Moşi, Şos. Colentina, până la terminalul „Bucur Obor”.

Vezi și: TPBI remodelează și optimizează liniile de transport în comun din Drumul Taberei

Interes tot mai mare pentru derby-ul dintre FCSB și Dinamo. Roș-albaștrii au vândut online nu mai puțin de 11.000 de bilete, după ce Gigi Becali a adus două vedete: Claudiu Keșeru și Constantin Budescu.

Gazdele așteaptă de acum lume multă la casele de bilete, în timp ce dinamoviștii sunt pe cale să epuizeze cele 8.000 de tichete care le-au fost rezervate la peluză.

FCSB și Dinamo se întâlnesc duminică, 12 septembrie, de la ora 21:00, pe Arena Națională, în cadrul etapei a opta din Liga 1, după pauza competițională dedicată echipelor naționale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel