Data publicării:

Meciul FC Universitatea Cluj - Politehnica Iași, întrerupt din cauza ploii torențiale, reluat luni

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Sport
WhatsApp
FOTO: Facebook @ FC Universitatea Cluj
FOTO: Facebook @ FC Universitatea Cluj
Meciul FC Universitatea Cluj - Politehnica Iași a fost întrerupt din cauza ploii torențiale care a făcut suprafața de joc impracticabilă. Partida se va relua luni.

Meciul dintre FC Universitatea Cluj şi Politehnica Iaşi, din etapa a 8-a a Superligii de fotbal, a fost suspendat din cauza terenului impracticabil, duminică, la scorul de 0-0, în urma unei ploi torenţiale.

Mai întâi, repriza secundă a început cu întârziere, iar apoi jocul a fost întrerupt în minutul 54 pentru o oră, timp în care trebuia ca organizatorii să rezolve problemele, scrie Agerpres.

Potrivit unei postări făcute pe pagina de Facebook de reprezentanții FC Universitatea, meciul va fi reluat luni, începând de la ora 13:00.

”Meciul se va relua mâine de la ora 13:00 din minutul 53, după ce condițiile meteorologice extreme au făcut imposibilă desfășurarea jocului astăzi”, se arată în anunțul celor de la FC Universitatea.

De asemenea, mai spun aceștia, ”biletele utilizate astăzi vor fi valabile și la reluarea jocului de mâine. Porțile stadionului se vor deschide începând cu ora 12:00”.

FC Universitatea Cluj - Politehnica Iaşi 0-0, suspendat în minutul 54, Cluj Arena - Cluj-Napoca
Arbitru: Viorel Nicuşor Flueran (Craiova); arbitri asistenţi: Daniel Mitruţi (Craiova), Ciprian Florin Danşa (Satu Mare); al patrulea oficial: Szabolcs Kovacs (Carei)
Arbitru video: Cătălin Popa (Piteşti); arbitru asistent video: Romică Bîrdeş (Piteşti)
Observatori: Florin Hîncu (Braşov) - CCA, Florin Bătrânu (Timişoara) - LPF, scrie Agerpres.

Citește și: FCSB - Universitatea Craiova, rezultat final

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel