Meat Loaf ar fi murit de Covid. Cântărețul a aplicat "tactica Djokovic"
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
Pexels
Pexels
Cântărețul american Meat Loaf, în vârsta de 74 de ani, a murit joi, după ce starea i s-ar fi agravat în urma infecției cu COVID.

Deși spunea că e înspăimântat de gândul că s-ar putea îmbolnăvi de COVID, Meat Loaf s-a declarat împotriva măsurilor împotriva pandemiei. Într-un interviu de acum cinci luni, cântărețul susținea că nu vrea să fie ”controlat” prin măsuri de tipul vaccinării sau purtării măștii de protecție. 

Întrebat fiind dacă îi este teamă de virus, artistul a răspuns „Ooo..., mi-o frică de mor! Îți bați joc de mine? Dar, scuze, am înțeles să oprească viața pentru puțin timp, însă nu pot continua să oprească viața din cauza politicii. Și în (reportajul n.r.) CNN de noaptea trecută se arăta că măștile pe care le purtăm cu toții sunt inutile. Dar știu asta de șase luni. Măștile nu te protejează împotriva COVID. Sunt doar o chestie inutilă și incomodă, care nu te lasă să respiri”, spunea Meat Loaf în interviu. 

Potrivit Daily Mail, cântărețul era astmatic și avea o serie de probleme de sănătate preexistente, care au contribuit, probabil, la agravarea stării sale de sănătate.

Omagiile colegilor

Chitaristul formației Queen, Brian May, i-a adus un omagiu lui Meat Loaf spunând că este ”profund mâhnit” că artistul ne-a părăsit. ”Ne-am distrat atât de mult de atâtea ori (...) Dragă Meat, lumea este în doliu și ne va fi dor de prezența ta remarcabilă și puternică. RIP”, a scris May.

De asemenea, mesaje emoționante au venit de la mulți alți artiști. Cher a scris că s-a simțit extraordinar cu Meat Loaf când a lucrat cu el pentru albumul din 1981, Dead Ringer. Într-un omagiu postat pe Twitter, ea a adăugat: ”mi pare extrem de rău pentru familia, prietenii și fanii lui”.

Bonnie Tyler a scris și ea într-un tweet: „Sunt șocată și întristată de moartea rapidă a lui Meat Loaf. El a fost, după cum vă puteți imagina, un personaj mai mare decât viața, cu o voce și o prezență pe scenă pe măsură și este unul dintre acei oameni rari care a fost cu adevărat un talent și o personalitate unică. Odihnească-se în pace”. 

Și muzicianul Boy George a postat pe Twitter un omagiu adus cântărețului.

Citește continuarea articolului pe RADIODCNEWS.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel