Data publicării:

Mbappe s-a accidentat chiar înainte de derby. Cât va sta pe bară

Autor: Alexandru Negrici | Categorie: Sport
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
Kylian Mbappe, incert pentru derby-ul cu Atletico Madrid din cauza unei accidentări musculare, scrie Reuters,

Atacantul lui Real Madrid, Kylian Mbappe, a suferit o accidentare musculară, conform unui comunicat emis miercuri de clubul din LaLiga. Această situație pune sub semnul întrebării prezența internaționalului francez în meciul derby din weekend împotriva rivalei Atletico Madrid.

Mbappe, care s-a alăturat Realului în această vară după transferul de la Paris Saint-Germain, a avut un început de sezon impresionant. El a marcat șapte goluri în nouă partide disputate pentru madrileni în toate competițiile.

Marți, în victoria cu 3-2 a echipei sale împotriva celor de la Deportivo Alaves, atacantul de 25 de ani a fost înlocuit în minutul 80, după ce a acuzat dureri la coapsă. În timp ce părăsea terenul, acesta a gesticulat către zona afectată, lăsând să se înțeleagă că ar putea fi vorba despre o accidentare.

„În urma testelor efectuate astăzi de Serviciul Medical al clubului Real Madrid, jucătorul nostru Kylian Mbappe a fost diagnosticat cu o leziune la bicepsul femural al piciorului stâng”, a anunțat Real Madrid într-un comunicat oficial. „Evoluția sa va fi monitorizată în perioada următoare.”

Presa spaniolă speculează că Mbappe va rata meciul de duminică împotriva lui Atletico Madrid, o pierdere semnificativă pentru echipa antrenată de Carlo Ancelotti.

Real Madrid se află în prezent pe locul doi în clasamentul LaLiga, cu 17 puncte, la doar un punct în spatele liderului Barcelona, care mai are un meci de jucat împotriva echipei Getafe, aflată pe penultimul loc în clasament.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel