Data publicării:

Mbappe, HUIDUIT pe teren propriu de suporterii parizieni. Francezul nu extinde încă înțelegerea

Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Categorie: Sport
WhatsApp
Mbappe a costat 180 milioane euro acum 3 ani
Mbappe a costat 180 milioane euro acum 3 ani
PSG are probleme cu Kylian Mbappe, în contextul venirii lui Lionel Messi.

Paris Saint-Germain a pregătit o atmosferă de petrecere pentru suporterii de pe Parc des Princes, înainte de partida cu Strasbourg. Conform Marca, nimeni nu se aștepta ca la această ceremonie să existe huiduieli și fluierături.

Totuși, aceasta a fost situația în cazul lui Kylian Mbappe, fotbalist pe care unii suporteri parizieni sunt supărați fiindcă nu a semnat un nou contract cu PSG. Lionel Messi nu ieșise încă de la vestiare pentru a fi prezentat când Mbappe a fost huiduit, iar viitorul francezului este și mai tensionat.

Conducerea clubului nu știe dacă să profite financiar sau sportiv de Mbappe

 

Conducerea clubului parizian încă nu știe dacă să ia banii pe tânărul atacant, nu mai puțin de 150 milioane euro, sau să-l lase să plece gratuit vara viitoare. Poziția lui Real Madrid este una clară, fiindcă clubul spaniol dorește să negocieze și să facă o ofertă pentru Mbappe. Spaniolii se așteaptă ca PSG să-l dea pe puști fiindcă venirea lui Lionel Messi a îngreunat situația financiară.

Real Madrid nu vrea dușmănie cu PSG

 

Real Madrid nu vrea să intre în dușmănie cu Paris Saint-Germain și pune accentul pe o relație bună cu francezii. În ciuda acestui lucru, Florentino Perez îl dorește neapărat pe Kylian Mbappe pe Santiago Bernabeu.

PSG nu vrea să vândă jucători, din câte spun sursele apropiate de francezi. Nici antrenorul Mauricio Pochettino, nici președintele Nasser Al-Khelaifi nu vor să-l lase să plece, însă finanțele clubului și reacția fanilor ar putea să schimbe situația.

Sergio Aguero vrea să se „sinucidă” acum că Messi a părăsit Barcelona, glumește Di Maria

 

Atacantul argentinian Angel Di Maria, legitimat la Paris Saint-Germain, a spus că conaționalul său Sergio Aguero a fost foarte dezamăgit că Lionel Messi a părăsit FC Barcelona, prietenul lui fiind principalul motiv al transferului de la Manchester City.

Conform Marca, Messi a devenit oficial jucător al parizienilor, alături de Di Maria, iar Aguero rămâne la Barcelona fără să-și îndeplinească scopul de a juca împreună cu prietenul său. „Kun vrea să se sinucidă, ce să faci...”, a spus Di Maria în glumă în timpul unui interviu. „Pe lângă toate astea, cel mai rău lucru este că s-a accidentat iarăși și va lipsi câteva săptămâni. Este cel mai trist lucru”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel