Mazăre, reclamat pentru că îl "imită" pe Hitler. Reacția primarului Constanței
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
La Parchetul General a fost depusă o plângere penală împotriva lui Radu Mazăre, motivul fiind acela că îl imită pe dictatorul Adolf Hitler prin modul în care se tunde.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Situație fără precedent după ce și-a arătat susținerea față de Ponta. "Riscăm să intrăm într-o criză fără precedent în România"

Centrul pentru Monitorizarea şi Combaterea Antisemitismului a trimis Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie o sesizare cu privire la Radu Mazăre care ar avea o tunsoare ca a lui Adolf Hitler.

"Așa mă tund de vreo câteva luni. Așa este la modă. Mulți tineri se tund așa. Este o modă care a revenit. Este adevărat că așa se tundea și Hitler, dar nu văd ce legătură are. În 2009, când am defilat îmbrăcat în uniformă de german, a fost o greșeală sau o extravaganță prea mare. Mi-am asumat și le-am cerut iertare celor care s-au simțit lezați", a zis Radu Mazăre la România TV.

Întrebat cum va acţiona în continuare, având în vedere că i s-a făcut plângere penală la Parchetul General pentru felul în care arată, Radu Mazăre a declarat: "De prin luna august am început să-mi fac cărare într-o parte. O să o schimb. O să-mi fac cărare pe mijloc"

Reamintim că în 2009, Radu Mazăre a defilat în public în uniformă nazistă. Fapta să a rămas nesancționată politic și juridic. Plângerea împotriva lui Radu Mazăre a fost tratată̆ netransparent, eronat și pă̆rtinitor, fapt care a permis "recidivă" domnului Mazăre, care consideră că această este modul cel mai adecvat de a se prezenţa, că persoană publică, în faţă cetăţenilor români, scrie EVZ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel