Mazăre, despre declarațiile din PSD care îl vizau: Nu mă interesează
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Radu Mazăre susţine că nu este interesat de declaraţiile social-democraţilor din ultimele zile, şi nici de "ţigăneala de partid". Primarul Constanței spune că are alte treburi în prezent.

VEZI ȘI: Un tânăr politician, DEZVĂLUIRI despre Iliescu. Lucruri nespuse până acum

Întrebat de jurnalişti, vineri, ce părere are despre scandalul PSD din ultimele zile şi despre unele afirmaţii ale unor social-democraţi care îl vizau în mod direct, Radu Mazăre a răspuns: "Nu mă interesează ce zice ăla, nici ce zice celălalt, nici ţigăneală de partid. Am altă treabă acum. Restul nu comentez".

Mazăre a recunoscut că în prezent pentru el este mai important proiectul legat de pagina de Facebook a Primăriei Constanţa, de care se ocupă în mod direct şi pe care doreşte să o lanseze săptămâna viitoare decât ceea ce se întâmplă în PSD.

Deputatul PSD Sebastian Ghiță afirmă, într-o declaraţie dată publicităţii joi, după şedinţa conducerii PSD, că e momentul ca Ion Iliescu să se retragă şi că ar trebui şi ca toţi cei cu probleme să fie suspendaţi din partid, enumerându-i pe Mazăre, Constantinescu, Duicu, Pendiuc, Mocanu, Hrebenciuc, informează Mediafax.

În plus, la DC News Live, Victor Ponta a spus că reforma PSD-ului se poate face doar prin retragerea din partid a tuturor liderilor cu probleme penale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel