Mazăre, condamnare. Autoritățile, măsuri pentru arestarea lui
Data publicării:
Autor: Nicolae Ionescu
WhatsApp
Radu Mazăre
Radu Mazăre
Radu Mazăre a primit ani grei de închisoare cu executare. Autoritățile vor lua urgent o măsură cu privire la arestarea lui.

Radu Mazăre a fost condamnat, vineri noapte, la 9 ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale. Fostul primar al Constanței se află în Madagascar, unde nu există tratat de extrădare cu România. Chiar și în aceste condiții, autoritățile române vor urma procedura și vor emite un mandat de urmărire internațională și europeană pe numele lui Radu Mazăre.

Citește și: Radu Mazăre și Cristi Borcea, condamnări cu executare

În același dosat au mai fost condamnați Cristi Borcea și Nicușor Constantinescu la cinci ani de închisoare cu executare pentru fiecare.

Potrivit DNA, în perioada noiembrie 2002 - iulie 2005, membrii comisiei de aplicare a Legii 10/2001, în exerciţiul atribuţiilor de serviciu, cu ştiinţă, au soluţionat în mod defectuos o serie de cereri de restituire de terenuri, în scopul obţinerii de avantaje patrimoniale care s-au materializat în dobândirea de către ei sau de către persoane din anturajul lor a proprietăţii asupra unor mari suprafeţe de teren la care nu aveau dreptul.

Citește și:Borcea a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel