Maurice Munteanu, juratul “Bravo, ai stil!”: “Este perfectă”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dana Popa
WhatsApp
Maurice Munteanu, unul dintre jurații show-ului “Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, nu prea are timp de vacanță. 

Lucrează la o revistă consacrată și pregătește pictoriale fashion pe bandă rulantă! Despre concurentele sale preferate din emisiunea a cărui jurat este, despre cum să arate un bagaj de vacanță și ce ar fi făcut el cu marele premiu de 100.000 lei, ne spune chiar acum, într-un interviu pentru DC News.

(oar_w460)

- Cum se relaxează Maurice Munteanu, juratul "Bravo, ai stil", după marea finală?

Se relaxează…muncind. Revista ELLE nu intră niciodată în vacanță, apare lunar, am de pregătit pictorialele de tendințe pentru toamnă, filmez pentru site, țin câteva workshop-uri de stilism, dintre care unul la Electric Castle, voi începe să predau un curs complet de stilism vestimentar etc.

- Ce destinații de vacanță ai ales pentru această vară?

Voi pleca, ca în fiecare an, la Berlin, orașul meu preferat. Dar mă voi relaxa și 10 zile la Olimp, stațiunea copilăriei mele. 

- Există șansa să îți petreci vacanță împreună cu colegii? Ți-ai făcut planuri în acest sens?

Nu, în schimb vorbim foarte des la telefon. Mai ales cu Raluca (Bădulescu – n.r.). 

- Care este accesoriul de care nu se despărți niciodată în vacanță?

 Cărțile. Voi lua cu mine în bagajul de vacanță “Nebiruita flacără a vieții”, a Annei Kretzulescu-Lahovary, dar și câteva romane ale lui Henriette Yvonne Stahl, care mă așteaptă de ceva vreme. 

- Cum arată bagajul tău perfect de vacanță și ce conține?

Nu-mi place să car foarte multe lucruri după mine. Bref, nu există o rețetă anume, dar cu siguranță conține 5 cămăși din poplin, lejere, și cel puțin 10 tricouri albe&bleumarin din bumbac. Evident, alături de parfumul meu preferat cu Vetiver (Guerlain). 

 - Ce îți va lipsi de la “Bravo, ai stil” până la următorul sezon?

Efervescența și programul de filmări, cu care m-am obișnuit foarte tare, deși uneori poate fi extrem de obositor. Dar echipa este atât de profi, încât nu am simțit asta. 

(oar_w460)

- Care a fost concurenta ta preferată de la “Bravo, ai stil All Stars”?

Nu am concurente preferate, este vorba de o competiție. Dacă mă întrebi care sunt concurentele care au demonstrat abilități reale de stying, atunci mă pot referi la Silvia Popescu și Denisa Potecaru. 

- Ce schimbări, din punct de vedere stilistic, le-ai recomanda concurentelor favorite?

Le-aș recomanda să fie ele, în permanență. Să nu mimeze, asta se vede, transpare la un moment dat. 

- Ce părere ai despre marea câștigătoare, Silvia? Este perfectă așa, sau ce anume ar trebui să mai schimbe la ea, legat de look, atitudine, styling?

Nu există oameni perfecți! Silvia, în schimb, spre deosebire de alte concurente, a trecut această probă a styling-ului. În mod evident, într-un reality show, vor exista păreri contradictorii, vor exista oameni nemulțumiți. 

- Ce așteptări ai de la noul sezon “Bravo, ai stil”?

Mi-aș dori să întâlnesc aceeași pasionați de modă, care să înțeleagă că moda se referă la un bagaj consistent de informații, că presupune, în primul rând, o bază solidă. 

(oar_w460)

- Ce piese vestimentare sunt un must în acest sezon? Ce recomandări ne poți oferi, în acest sens, pentru fashioniste? Ce ar trebui să poarte și ce nu?

Nu cred în tendințe. Purtați ce vă place, ce vă vine bine, ce vă face să vă simțiți confortabil. 

- Ce ai face tu cu marele premiu de 100.000 de lei, dacă l-ai câștiga? Cum ai cheltui banii, în ce anume ai investi sau … i-ai dona?

Sincer, nu știu ☺. 

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel