Data publicării:

Măsurile propuse de Boloș, ineficiente și dăunătoare. Chirieac: Omul nu știe nimic în materie de finanțe

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Analistul politic Bogdan Chirieac a fost prezent în studioul România TV unde a criticat abordarea ministrului Marcel Boloș în digitalizarea sistemului fiscal din România. 

Bogdan Chirieac a criticat abordarea ministrului Boloș în ceea ce privește digitalizarea sistemului fiscal al României, subliniind că măsurile propuse de Boloș sunt ineficiente și dăunătoare mediului privat. Chirieac a menționat că specialiștii de la Ministerul de Finanțe, ucid mediul privat, deși acesta este sursa banilor pentru salariile și privilegiile lor. El a criticat e-Factura, e-TVA și e-Transport, considerându-le nefuncționale și rezultatul unor gândiri inadecvate.

„Google a venit ca să investească două miliarde de dolari în România pe centre de date, iar dumneavoastră vorbiți despre digitalizare și aberațiile ministrului Boloș unde, până la mentalitate, te mănâncă Boloș. Sfinții l-au luat în stăpânire pe Boloș, că sfinții sunt oamenii ăia din jurul lui de la Ministerul de Finanțe, omul neștiind nimic în materie de finanțe, se bazează pe specialiști și specialiștii cred că fac bine. Cum? Ucigând mediul privat. Așa știu dânșii, că dacă ucizi mediul privat, e bine. Că nu mai sunt bani acolo, uitând că banii pentru salariile și privilegiile domniilor lor sunt din mediul privat. Asta e problema!

e-Factura, e-TVA, e-Transport toate astea nefuncționale sunt rodul gândirii unor inși de pe acolo.”, a spus Bogdan Chirieac.

 

2. Sursa foto... (pasaport_75461000.jpg)

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @freepik 

 

Poliția nu-ți ia în seamă pașaportul

În cadrul aceleiași intervenții, Bogdan Chirieac a criticat legislația din România, explicând că atunci când ești oprit de Poliție trebuie să prezinți permisul de conducere, buletinul, talonul mașinii și asigurarea RCA, altfel riști amendă. El a subliniat absurditatea situației în care, dacă prezinți pașaportul, Poliția nu îl acceptă, insistând pe cartea de identitate, deși pașaportul este un document recunoscut internațional.

„Că tot vorbim de Ordonanța 84, dacă te oprește Poliția și îi dai permisul de conducere nu-i destul. Trebuie să-i dai buletinul, talonul de la mașină și asigurarea RCA. Fără unul din aceste documente ești pasibil de amendă, e contravenție. Când vii cu mașina de la aeroport, că poate ți-ai lăsat mașina în parcarea de la aeroport, că așa se face în lumea civilizată, și n-ai buletinul la tine, ai pașaportul, Poliția nu-ți ia în seamă pașaportul. Zice: „Vreau cartea de identitate”, așa scrie la el.

Domne' am pașaport, am venit cu el din America. M-au recunoscut americanii sau nemții sau cine vrei tu!”, a spus Bogdan Chirieac la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel