Măști noi, aruncate la Spitalul Pantelimon. Reacția lui Socea Bogdan, managerul instituției / video
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
FOTO: Redacția DC News
FOTO: Redacția DC News
Redacția noastră a publicat, joi, pe Youtube, un videoclip cu mai multe măști medicale, nefolosite, aflate încă în ambalaj, aruncate la coșul de gunoi la Spitalul Pantelimon.

În videoclip, mai multe femei, care par asistente ale spitalului, sunt surprinse că văd măști nefolosite în gunoi, acuzând faptul că oricum nu au suficiente resurse.

„Uite, doamna doctor, astea sunt noi nouțe. Uite, sunt sigilate. Nu sunt murdare, nu sunt pătate, nu sunt nimic. Uitați-vă cum sunt! Vine o criză, ne filmează ăștia și ne dă... sunt neatinse”, spune femeia care realizează clipul.

Reacția Spitalului Pantelimon: Vom declanșa ancheta legală

„Din cele analizate până acum, reies următoarele: 

Este vorba despre o filmare din luna decembrie 2023, realizată la punctul de colectare a deșeurilor neinfecțioase, unde acele măști chirurgicale cu 3 pliuri, având termenul de valabilitate depășit (expirate), au fost duse pentru a fi colectate de firma de deșeuri cu care spitalul are contract. Măștile respective nu au fost solicitate de instituția noastră și nici nu au fost cumpărate, fiind primite sub titlul de donație, gratuit, în pandemie.

Eventualele speculații sau afirmații ale angajatei care a filmat și a cărei voce se aude în fundal reprezintă părerea personală, pe care și-o asumă. Vom declanșa ancheta legală în acest sens”, ne-a transmis Socea Bogdan, managerul spitalului, în scris.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel