Mastering the Music Business, prima conferință dedicată industriei muzicale din România, un succes
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Recent, a avut loc conferința Mastering the Music Business 2018, dedicată industriei muzicale.

Mastering the Music Business, prima conferință dedicată industriei muzicale din România, a ajuns la cea de-a treia ediție, desfășurându-se în perioada 20 – 21 martie, la București. Acest eveniment le-a adus participanților numeroase oportunități de relaționare cu persoane-cheie ce activează în industria muzicală și în industriile adiacente.

Prin intermediul unei serii de workshop-uri și dezbateri la care au participat speakeri din România, dar și de peste hotare, Mastering the Music Business a adus informații relevante atât pentru artiștii care au participat la conferință, cât și pentru echipele lor. Printre subiectele ediției de anul acesta s-au numărat modalitățile prin care muzica poate aduce profit, strategiile de marketing online, plasarea melodiilor în mediile specifice.

[citeste si]

Ediția din acest an și-a îndreptat atenția asupra pieței internaționale de muzică dintr-o nouă perspectivă, iar show-urile live, MMB Live Showcase, nu au lipsit. Sesiunea de spectacole live a reprezentat o oportunitate pentru artiștii debutanți care își pot contura prezența pe scena muzicală românească și pot performa în fața unui public format din profesioniști.

La ediția de anul acesta a conferinței Mastering the Music Business a fost prezent și Tudor Chirilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel