Mașină spulberată de tren pe litoral. Sunt două victime
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Un autoturism a fost acroșat de trenul Constanța-Mangalia. În mașină se aflau doi pasageri, însă doar unul a fost rănit grav. 

Din primele informații se pare că șoferul autoturismului nu a respectat semnul rutier de la intersecția cu calea ferată și nu a acordat prioritate trenului care circula pe ruta Constanța-Mangalia. 

"Un bărbat de 40 de ani, cu un traumatism cranian grav, hemoragie. Nu-și aduce aminte ce s-a întâmplat. A două femeie de aproximativ 25 de ani are un traumatism toracic, a fost preluată și ea de ambulanță și va ajunge la Spitalul Județean Constanța," a declarat dr Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța. 

Trenul va rămâne blocat minimum o oră

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe magistrala 800, în apropierea localității 23 August, județul Constanța, un tren care circulă pe relația Constanța-Mangalia a acroșat, la o trecere la nivel cu calea ferată, un autoturism.

Echipajul medical acționează la fața locului, iar traficul feroviar este oprit pentru intervenția echipajelor specializate.

Se estimează reluarea normală a traficul feroviar în 60 - 90 de minute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel