Mașină de poliție, lovită în timp ce era în misiune, la Constanța
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Foto ilustrativ: Agerpres
Foto ilustrativ: Agerpres
Un agent aflat la volanul unei autospeciale de poliție, care circula cu semnalele luminoase în funcțiune, a fost implicat duminică într-un accident în județul Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, un agent din cadrul Postului de Poliție Castelu, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, se deplasa cu autospeciala de serviciu în localitatea Ciocârlia, dinspre localitatea Cobadin către orașul Murfatlar, iar când a ajuns la intersecția cu DJ 391 un autoturism a intrat în coliziune cu autospeciala.

„Menționăm faptul că autospeciala se deplasa pe drumul cu prioritate și avea semnalele luminoase în funcțiune”, a transmis Poliția Constanța.

În urma impactului, polițistul a fost rănit ușor și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar de cercetare penală.

Litoralul, scena a zeci de accidente, încă de pe autostradă

Litoralul a devenit în ultima zile scena tristă a zeci de accidente. 

Un carambol s-a produs vineri pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, la kilometrul 183, în zona municipiului Medgidia, pe sensul către litoral, a anunţat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române. Potrivit ISU Dobrogea, patru zone de carambol au fost identificate pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, fiind implicate în total 52 de autoturisme în care se aflau 146 de persoane. În urma accidentelor produse, vineri, pe autostrada A2, 16 persoane au fost duse la spital, arată ultimul bilanţ al ISU Dobrogea. În total, un număr de 57 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, a informat Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă.

"După evaluarea medicală a persoanelor implicate în accident, 57 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, dintre care 16 au fost transportate la spital (7 copii) şi alte 41 de persoane au fost asistate medical la locul evenimentului", precizează DSU pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel