Mașină de poliție, parcată pe loc rezervat persoanelor cu dizabilități. Polițistul a fost amendat
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: Facebook
Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: Facebook
Un polițist din Reșița a fost amendat după ce a parcat pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități, fără să se afle într-o misiune urgentă. 

După ce pe rețelele de socializare au apărut imagini din Reșița cu o mașină de poliție parcată pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități, Inspectoratul Județean de Poliție s-a autosesizat, iar polițistul vinovat a fost amendat. 

”Cu privire la postarea efectuată pe o rețea de socializare, în care se observă o autospecială de poliție staționată pe un loc de parcare rezervat persoanelor cu dizabilități, în zona Poliției Municipiului Reșița, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin este abilitat să facă următoarele precizări: 

Persoana responsabilă a fost identificată și sancționată contravențional, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin nu tolerează astfel de abateri de la lege, fiind dispuse, cu celeritate, măsuri în consecință, indiferent de calitatea persoanelor responsabile”, se arată într-un comunicat de presă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel