Mașina BMW al lui Tom Cruise a fost furată în Marea Britanie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
BMW.ro / Mașina BMW al lui Tom Cruise a fost furată în Marea Britanie
BMW.ro / Mașina BMW al lui Tom Cruise a fost furată în Marea Britanie
Mașina superstarului Tom Cruise a fost furată în timp ce acesta filma în Marea Britanie pentru noul său film.

BMW-ul actorului Tom Cruise a fost furat în timp ce acesta filma în Birmingham. Actorul se afla în oraș filmând cea de-a șaptea tranșă din seria filmelor „Misiune: imposibilă”, scrie BBC. The Sun susține că vehiculul folosit de Cruise a fost luat din fața hotelului Grand, mașina având la bord mărfuri în valoare de mii de lire sterline.

Un autoturism marca BMW X7 a fost furat marți de pe Church Street, apoi recuperat la scurt timp, a declarat poliția din West Midlands. Vehiculul a fost găsit în apropiere de Smethwick. Camerele de supraveghere sunt examinate, iar anchetele continuă.

Cercetările continuă pentru a descoperi făptașii

Părți extinse din centrul comercial Grand Central, care se află deasupra stației New Street din Birmingham, au fost închise începând de duminică și până miercuri pentru a permite filmărilor să continue. Mulți fani s-au declarat „entuziasmați”  pentru că au avut ocazia de a-l întâlni pe renumitul actor, care a vizitat restaurantul indian Asha's și s-a întâlnit cu ofițerii Poliției britanice de transport în timpul petrecut în oraș.

Ofițerii de poliție au distribuit poza pe rețelele de socializare, scriind la descriere: ”Vă promitem că nu este photoshopat”.

Primarul din Birmingham, Muhammad Afzal, a avut, de asemenea, ocazia să-l întâlnească pe Cruise și pe co-starul său Hayley Atwell. Acesta a spus că a fost o „vizită fantastică și o privire fascinantă către culisele filmului”.

"Abia aștept să văd filmul când va fi lansat", a adăugat Afzal.

Cruise a aterizat cu elicopterul în grădina unei familii

Actorul american Tom Cruise a aterizat cu elicopterul în grădina spaţioasă a unei familii din Warwickshire (Marea Britanie), într-o scenă care face parte din noul film al francizei de acţiune "Misiune Imposibilă", informează marţi mass-media locale citate de EFE, scrie Agerpres. 

Superstarul hollywoodian, în vârstă de 59 de ani, a folosit proprietatea lui Alison Webb pentru a filma una dintre scene, după ce proprietara locaţiei a fost înştiinţată că o celebritate - al cărei nume nu i-a fost comunicat - va ateriza aici având în vedere că aerodromul din Coventry este închis temporar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel