Mascații au greșit adresa și au descins peste o femeie cu un copil. Poliția Română își cere scuze: Vor fi dispuse măsurile legale
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Poliția Română
Foto cu caracter ilustrativ: Poliția Română
Miercuri dimineaţă, mascaţii au descins la o adresă greşită din Clinceni, judeţul Ilfov. Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General al Poliției Române, a declarat că au fost dispuse verificări în acest caz.

„Vă pot transmite că, după apariția imaginilor în spațiul public, conducerea Poliției Române a dispus efectuarea de verificări prin direcția Control Intern, în urma cărora vor fi dispuse măsurile legale care se impun. Adresez scuze familiei vizată de această acțiune a polițiștilor de la Transporturi. A fost vorba despre o acțiune de amploare, au fost efectuate peste 200 de percheziții la persoane bănuite că au falsificat diplome și certificate de calificare profesională. Într-adevăr, există o procedură foarte clară în ceea ce privește documentarea locațiilor în care polițiștii urmează a intra la percheziții, tocmai asta se întâmplă acum, colegii mei verifică dacă s-a respectat procedura, dacă s-a făcut ca la carte, însă, dacă s-ar fi făcut, cu siguranță nu se intra în curtea acestui imobil.

Percheziția a fost emisă pentru nr. 26, acolo am înțeles că ar fi o discuție la nivel cadastral, a fost un imobil care ulterior a fost partajat, doamna deține imobilul cu nr. 26 A, iar percheziția a fost efectuată ulterior la numărul 26, adică în spatele acestui imobil. Din datele transmise de polițiștii de la Transporturi, nu au fost amenințate cu arma, însă nu aș dori să afirm eu asta, vor fi verificate toate aspectele și vor fi dispuse măsurile legale care se impun.”, a declarat Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului general al Poliției Române, la Realitatea PLUS.

Reamintim că, miercuri dimineaţă, mascaţii au descins la o adresă greşită din Clinceni, judeţul Ilfov. O femeie şi fiica sa au fost trezite din somn, bruscate, imobilizate de oamenii legii şi ameninţate cu arma, după cum acuză. După ce au realizat că au greşit adresa mascaţii au plecat pur şi simplu fără să îi dea femeii nicio explicaţie. O vecină a filmat tot. 

VEZI ȘI: Mascații au greșit adresa și au descins peste două femei / VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel