Ludovic Orban îl contrazice pe Alexandru Rafila: "Am mai auzit prostia asta"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Premierul Ludovic Orban l-a contrazis pe dr. Alexandru Rafila, după ce acesta a afirmat că cei mici ar trebui să poarte mască în casă, dacă iau contact cu bunicii. 

„Nu putem să impunem o astfel de regulă. Ce se întâmplă într-o familie depinde de familia respectivă, nu putem impune noi astfel de reguli.

Am mai auzit prostia asta, s-a făcut campanie și de către PSD că Guvernul vrea să introducă obligativitatea măștii în familie. Asta e o prostie, niciodată un guvern nu poate să impună așa ceva!”, a declarat, luni, premierul Ludovic Orban, conform Antena3.ro

Dr. Rafila recomandă masca în casă 

„Ceea ce cred că ar mai fi de făcut odată cu începerea şcolii ar fi regândirea interacţiunilor pe care le vor avea copiii cu persoanele vârstnice din familie, care nu trebuie evitate, dar trebuie oarecum, nu reglementate, dar să respecte anumite proceduri interne ale familiei, în care interacţiunea cu vârstnicii care au boli cronice să fie oarecum la distanţă, să se ia măsurile legate de mască.

Utilizezi masca şi în casă, de exemplu, dacă vreau să stau cu bunicul meu şi o utilizează şi el. Nici lucrul acesta nu a fost discutat, dar e legat de începerea şcolilor în mod evident”, a declarat profesorul Alexandru Rafila, la Digi24. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel